HŰHA

Ezt biztosan nem gondoltad Vasvári Viviről

Az egykori luxusfeleség mindenkit alaposan meglepett a Farm VIP vasárnap esti első adásában, amikor a hatalmas gép „nyergébe” pattant és gázt adott.
  • Szerző: Buster

Vasárnap este elindult a hírességek nagy csatája, hiszen mostantól néhány héten át folyamatosan küzdenek majd egymással, az elemekkel és persze a vidéki életforma sajátosságaival. A Farm VIP első adásban mindjárt egymásnak is feszültek a piros és a sárga csapat hírességei, hiszen el kell dőlnie, hogy melyik brigád költözhet a farmházba és melyiknek kell beérnie a pajtával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Tv2

A piros csapatban Vasvári Vivien tűnt a leginkább kakukktojásnak, de hamar kiderült, hogy talán éppen ő az, aki a leginkább a farmra illik. Az egykori luxusfeleség magára vállat a nehéznek tűnő feladatot, vagyis egy hatalmas gépszörny vezetését.

Fotó: Tv2

Vivi komoly rutinról tett tanúbizonyságot, hiszen gond nélkül lavírozott traktorával a bálák között, amivel alakosan meglepte csapattársait, ellenfeleit és persze a TV2 teljes stábját. A híresség korábban lapunknak árulta el, hogy évekkel ezelőtt szerzett jogosítványt a mezőgazdasági járműre.

És ezeket olvastad már?