HŰHA

Ez hihetetlen: Traktorra is van jogsija Vasvári Viviennek

Ha van játékos, aki nagyon nem illik a TV2 hamarosan induló gazdálkodós celebreality-jébe, az a szőke cicababa Vasvári Vivien.
  • Szerző: Buster

Lehetőséget kaptunk rá, hogy egy sajtóvetítés keretében megnézzük a november 15-én induló Farm VIP első adását. A vetítés előtt pedig megismerkedhettünk a hírességekkel is, akik két csapatra osztva küzdenek majd meg a gazdálkodás okozta nehézségekkel. Abban mindannyian egyetértettünk, hogy talán Vasvári Vivien lehet a legnagyobb kakukktojás, de ennél nem is tévedhettünk volna nagyobbat. A luxusfeleség ugyanis nagyon is ért a gazdálkodáshoz…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Tv2

„Tisztában vagyok vele, hogy ha rám néznek az emberek, akkor egy cicababát látnak, akiről lerí, hogy egész életében el volt kényeztetve és soha nem csinált semmit. Nos, most mindenki látni fogja, hogy ennek éppen az ellenkezője az igaz. Mezőgazdasági technikus vagyok, mert van egy tanyánk és édesapánk szerette volna, ha értünk a gazdasághoz. Tulajdonképpen bikatenyésztéssel és tejtermeléssel foglalkozunk, vagyis kicsit sem félek az állatoktól és szakszerűen el is tudom látni őket„ - kezdte lapunknak Vivien, aki nem csak az állatgondozásban profi, de a Farm VIP első adásából az is kiderül majd, hogy remekül vezet például traktort is, ami nem véletlen.

Fotó: Tv2

„Bármilyen hihetetlen, de van jogosítványom traktorra, hiszen a suliban ezt is megszereztük. Jól boldogulok vele, sőt, kifejezetten szeretem is. Egyébként, ha egy buszt kellene vezetnem, az sem okozna gondot”- lepett meg minket alaposan Vasvári kisasszony, aki azt sem tartja kizártnak, hogy egyszer testvérével együtt átveszi édesapja uradalmát.

Fotó: Tv2

„Bőven benne van a pakliban, hogy ha eljön az ideje, mi visszük tovább a gazdaságot. Mindig is vágytam rá, hogy a gyermekeimet egy csendes, nyugodt, vidéki környezetben neveljem, és ennek meg is van a lehetősége. Bevallom, kicsit azt érzem, hogy monoton lett az életem és nehezen kapcsolok ki. A TV2 műsorában pedig ez sikerült, hiszen minden pillanatban lefoglaltak bennünket és jól esett látni, hogy a munkánknak van gyümölcse. Vagy zöldsége” - nyilatkozta lapunknak a vetítés után Vasvári Vivien, aki nem csak minket, de társait is meglepte rátermettségével.

Elképesztő szereplőgárda küzd majd a milliókért

A versenyzők névsora egészen sokszínűre sikeredett. A piros csapatban Vasvári Vivien, Bay Éva, Szögeczki Ági, Ambrus Attila, Kerényi Miklós Máté, Závodi Marci mellett Novák Zalán az Exatlon Hungary második évadának versenyzője száll versenybe. A sárga csapat tagjai pedig Horváth Éva, Terecskei Rita, Sydney van den Bosch, Kucsera Gábor, Vásáry André, Sebők Vili, Jóni Máté lesznek.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?