HŰHA

Áll a bál Emilio új dala miatt

A népszerű zenész állítólag nehezményezi, hogy a neve felkerült Emilio új dalának alkotói listájára. A család nevében Tina válaszolt....
  • Szerző: Buster

Pár nappal ezelőtt jelent meg Emilio legújabb klipje, Te vagy címmel, melyben szerepet kapott felesége Tina is, aki a történet szerint megbirkózik egy súlyos betegséggel. Emilio a dalban egyébként felesége nagymamájának, Bango Margitnak a küzdelmét dolgozta fel. A szerzeményben közreműködik Nagy LászlóGitano” is, aki a gitárszólamokat játszotta fel. Ezért a neve fel is került a klip alkotóinak listájára. A zenész ezt kikérte magának és követeli, hogy töröljék őt a névsorból, mondván ő nem tolja Emilio szekerét. A válasz nem is késett sokáig. Tina egy bejegyzésben reagált Bangó Margit hivatalos oldalán.

„Sajnálom, hogy nem minket kerestél meg azzal kapcsolatban, hogy nem adod a neved a kliphez, a dalhoz, amit te gitároztál fel úgy, hogy tisztában voltál azzal, hogy ki énekeli fel, és hogy videóklip is készül hozzá...”

- áll a Gitanónak szóló hosszabb posztban. Hogy a gitárosnak pontosan milyen problémája is van a videóklippel, az egyelőre nem derült ki, de az biztos, hogy a neve továbbra is szerepel a közreműködők listáján.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?