HŰHA

Újra eljegyezte egymást az Ázsia Expressz győztes párja

Péntek este elképesztő küzdelem után elsőként érkezett meg a célba az Ázsia Expressz 2 jegyespárja, Horváth Gréta és Meggyes Dávid, akik így 11 millió forinttal lettek gazdagabbak.
  • Szerző: Buster

Horváth Gréta és Meggyes Dávid ádáz küzdelemben győzték le azt a párost, akikkel a TV2 utazós reality-jének első már napján szoros barátságot kötöttek. Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel mindent megtettek, hogy ők érjenek be elsőként a célba, végül a második helyen és kétmillió forinttal gazdagabban zárták a 60 napon át tartó embert próbáló kalandot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ahogy arról a már beszámolt, Meggyes Dávid Thaiföldön kérte meg szerelme kezét, de akkor „csak” egy másolatot húzott Gréta ujjára, hiszen félt, hogy a verseny alatt elveszíti az eredetileg neki szánt gyémántgyűrűt. A győzelem után hazatérve aztán felkerült a lány újára a valódi kővel díszített ékszer.

„Mivel Thaiföldön csak egy másolattal kértem meg Gréta kezét, hazatérve jogos volt az igény, hogy adjam oda neki az eredetit. Ennek hamar hangot is adott. Az első itthon töltött szombatunkon elém ált és gyakorlatilag követelte, hogy most azonnal jegyezzem el rendesen is. Felhívtam az ékszerészt, aki megértette, hogy bajban vagyok és azonnal elindult az üzletbe. Onnan elmentünk Gréta szüleihez és előttük újra letérdeltem…”

– mondta Dávid, aki a napilap szombati számában részletesen mesél arról is, hogy mi történt a győzelem pillanataiban és azt is elárulta, mire költötték a mesés nyereményt.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?