Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2020.10.08.

Drograzziát tartottak az RTL Klub sztárjánál! Nem is hiába...

Úgy tudjuk, hogy a Showder Klub humoristáját, Rekop Györgyöt „látogatták meg” a zsaruk, akik nem is távoztak üres kézzel.

Komoly bajban lehet az RTL Klub felfedezettje, miután a Ripost információi szerint tekintélyes mennyiségű kábítószert találtak az otthonában. A Showder Klubban ismertté vált humorista barátnőjével lakik a lakásban, így nem lehet tudni, hogy pontosan kié is lehetett a cucc, amit a rendőrök lefoglaltak. Mindenesetre mindkettőjüket előállították.

Lapunknak egy szomszéd számolt be a történtekről. „Ha jól emlékszem, múlt hét kedden délelőtt lettem figyelmes arra, hogy a házunk előtt parkolt egy helyszínelő furgon és egy rendőrautó. El nem tudtam képzelni, mi történhetett, így egy kicsit feszülten léptem be a kapun, de nem láttam rend­őröket. Később aztán egy másik szomszédtól tudtam meg, hogy razziáztak a másodikon Rekop Gyuri lakásában, ahol állítólag drogot találtak, és emiatt előállították„ – mesélte a humorista egyik szomszédja, aki sejtette, hogy valaki fűfogyasztó lehet a házban, de arra nem gondolt, hogy éppen a híresség lehet az.

„Az az igazság, hogy jó ideje lehetett érezni a lépcsőházban a jellegzetes fűszagot, esténként pedig az erkélyajtón is betódult a füstje. Meglepett, amikor megtudtam, hogy éppen ez a humorista srác volt az. Nem gondoltam, hogy egy ismert ember ennyire nyíltan tolná, de hát ezek szerint mégis” –hüledezett a szomszéd.

Fotó: shutterstock (Illusztráció)

A Ripost megkereste a rendőrség sajtóosztályát az üggyel kapcsolatban. Ők az alábbi tájékoztatást adták: „Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitányságra 2020. szeptember 29-én reggel érkezett bejelentés arról, hogy a XIX. kerület Bethlen Gábor utcában lévő egyik lakás erkélyén fűnek látszó növények vannak. A kerületi rendőrök a bejelentés alapján kimentek a helyszínre, ahol kutatást tartottak. A kutatás során a nyomozók kábítószergyanús növényi származékot, valamint két kábítószergyanús növényt találtak és foglaltak le, továbbá az ott lakó R. Gy.-t és L. K.-t elfogták, majd előállították a kerületi rend­őrkapitányságra. A nyomozók R. Gy.-t kábítószer-birtoklás bűntett gyanúja miatt, míg L. K.-t kábítószer-birtoklás vétség gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként” – írta válaszában a BRFK kommunikációs osztálya.

Akár öt évet is kaphat a humorista Lapunk megkereste dr. Tran Dániel ügyvédet, aki elmondta, mire kell számítania Rekop Györgynek attól függően, hogy mekkora hatóanyag-tartalmú a lefoglalt fű. „Amennyiben az elkövetőknél csak csekély mennyiséget találtak, és korábban nem vettek részt elterelésen, illetve beismerik a tettet, akkor megfelelő drogprevención való részvétel után mentesülhetnek a felelősségre vonás alól. Ha azonban a lefogat mennyiség tiszta THC-tartalma meghaladja a hat grammot, az elterelés nem alkalmazható, és az eljárást le kell folytatni. A bíróság ilyenkor egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel is büntetheti az elkövetőt vagy elkövetőket” - mondta a Ripost-nak a jogi szakember.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Bikiniben, borozgatva síelt a magyar színésznő - kép, videó

origo.hu

Indulhatnak a NATO-csapatok az orosz határ közelébe

borsonline.hu

Megizzaszt ez a helyesírási teszt: mennyit találsz el a 10 kérdésből?

vg.hu

Végleg bezár Ördög Nóráék balatonfüredi boltja

mindmegette.hu

Te is gyakran felébredsz? Akkor ez a 3 gyümölcs segíthet, hogy nyugodtan aludj éjjel

hirtv.hu

Magyar Péter ígérete szerint ütőképes politikai erőt készül létrehozni + videó

origo.hu

Újabb hatalmas botrány Harry herceg körül, milliókat követelhet a pornós domina

lakaskultura.hu

Örökké divatos tapéta: mi a különbség és melyiket fajtát válaszd?

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Baukó Éva: A retinámba égett az igazi nyomor, amit láttam

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Több milliót nyert a lottón egy férfi: ki nem találnád, mit kezdett vele

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai

SZTÁR

Forró a lista, ők voltak Katalin hercegné pasijai Vilmos előtt

SZTÁR

Tiszta apja! Kiss Endi le sem tagadhatná 4 hónapos kislányát – Fotó

SZTÁR

Észveszejtően kerek popsit villantott a Dancing with the Stars táncosnője