SZTÁR

Dancing with the Stars: különleges emlékek törtek fel a versenyzőkből

A szombat este igazán különleges lesz a Dancing with the Stars történetében.
  • Szerző: Ripost

A szombat este az emlékek éjszakája, garantáltan érdekes dolgokat tudunk ma meg a szereplőkről. A Dancing with the Stars versenyzői ugyanis ma nem csak táncolnak, hanem egy emléket is elárulnak a múltjukból. Van, aki megható történetet mond, van aki vicceset, és olyan is akad, aki egy régi balesetet idéz fel ma.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ez a negyedik élő show és már csak 9 páros van versenyben.

Fotó: Knap Zoltán

Dobó Kata elárulta: legfontosabb emléke kislánya, Szófi születése. Az anyává válás semmihez sem fogható a színésznő szerint.

Fotó: Knap Zoltán

Megtudtuk: a színésznő lánya is szeret táncolni, rendszeresen követi a műsort. Dobó Kata párja, Köcse György szerint lényegében hárman csinálják végig a versenyt.

Fotó: Knap Zoltán

„Amikor építkeztünk, nagyon akartam segíteni apukáméknak, hogy haladjon a munka. Az egyik segítségem az volt, hogy elkezdtem szögeket verni a falépcsőbe, csak az volt a baj, hogy ez egy baltával történt. Annyira lendítettem, hogy túlhúztam és egy kicsit beleállt a fejembe. Akkor a szüleimnek nem volt annyira természetes a mosolya” – árulta el a táncos, aki Katával együtt további emlékeket is felidézett.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz tökéletes a linzertészta
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?