SZTÁRDZSÚSZ

Csonka András megtalálta a koronafertőzés egyetlen pozitívumát

A színész tőle szokatlan módon kezeli, hogy őt is utolérte a koronavírus fertőzés. Humorral is harcol a betegség ellen...
  • Szerző: Buster

A népszerű színész bár híresen hipochonder, most mégis meglehetős derűvel kezeli, hogy őt is utolérte a koronavírus-fertőzés. Csonka András egyébként kifejezetten jól érzi magát, hiszen eddig csak enyhe tüneteket tapasztalt magán. A legdurvább jele a betegségének az, hogy nem érez ízeket és a szaglása is teljesen elment. Ő éppen ebben látta meg a fent említett pozitívumot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csonka András
Fotó: Markovics Gábor

„Biztosan nem viccelnék, ha igazán rosszul lennék és itt kérek elnézést mindenkitől, aki komolyabb tünetekkel lábadozik, de elgondolkodtam, hogy van-e bármi jópofa ebben a lehetetlen helyzetben és rájöttem, hogy éppenséggel akad. Most ugyanis megehetek gyakorlatilag mindent. Legyen az lejárt kaja, vagy valami, amit szívből utálok. Teljesen felesleges gurméskodni, úgysem érzem, hogy mit eszem”- kezdte nevetve a színész, aki persze nagyon is komolyan veszi a betegségét.

„A viccet félretéve, egyébként ijesztő ez a helyzet. Különösen úgy, hogy én aztán tényleg betartottam minden előírást és szabályt, mégsem úsztam meg a dolgot” – szögezte le András, aki ígéri, hamarosan élőben is bejelentkezik a közösségi oldalán, és elmondja követőinek saját tapasztalatait.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?