LELKIZŐ

Csonka András vallomása: Nem vagyok jó szülő

Csonka Andrásnak immáron nyolc éve van egy „lánya”, aki éppen ennyi ideje várja hiába, hogy a színész meglátogassa és legalább egy répával kedveskedjen neki. Ejnye Bandi!
  • Szerző: Buster

Csonka András kissé elszégyellte magát szerda reggel a LifeTV Ébredj velünk! című műsorában, amikor beszélgetőpartnere felemlegette „örökbefogadott kislányát”. Ő ugyanis gyámolítottja nevére sem emlékezett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csonka András

A színész-műsorvezető persze nem egy embergyermeket adoptált 2016-ban, amikor éppen a Shrek musical bemutatójára készült. András egy 21 éves szamárlányt vett a szárnyai alá egy állatkerti örökbefogadás keretében. A LifeTV műsorvezetője akkoriban így osztotta meg a világgal a családbővülés hírét.

Fotó: Csonka András

„Szia, anyu! Be kell vallanom valamit neked. Van egy örökbe fogadott lányom. 21 éves. Snufinak hívják. Gondolom, nem érted, hogyan tudtam ezt ilyen sokáig eltitkolni, de az az igazság, hogy tulajdonképpen elég friss az ügy. Ma délelőtt történt minden. Szóval láthatod, hogy először mégiscsak veled osztom meg a hírt. Persze felmerül a kérdés, hogy miért nem egy kislány, miért egy 21 éves, lényegében felnőtt. Erre nem tudok észszerű választ adni, valahogy így alakult, ő legalább már elég megfontolt, véget ért a hebehurgya kamaszkora, és átugrottuk a kisgyerekkor buktatóit is. Van még egy elég fontos dolog, amit tudnod kell róla” – írta Csonka András a közösségi oldalon.

Nos a színész most a stúdióban ismerte be, ugyan tudja, hogy él az állatkertben egy szamárlány, aki az ő „gyermeke”, de nem igazán látogatja és már a nevére sem emlékszik. „Nem vagyok valami jó szülő” – tette hozzá András, aki talán most felkerekedik és ránéz a ma már 29 éves Snufira.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?