HŰHA

Cicciolina: Máig őrzöm az elnök úr gatyáját

A 69 éves egykori pornódíva körül még ma is szívesen legyeskednek a férfiak, hát még a 70-es években, amikor karrierje csúcsán járt. Nem akárkit sikerült megbabonáznia...
  • Szerző: Buster

Cicciolina titkainak tárháza a jelek szerint kimeríthetetlen. Az olasz sajtóban néhány napja jelent meg egy hír, hogy a magyar származású pornódíva közel 50 éve ereklyeként őrzi az egykori olasz államfő, Silvio Berlusconi alsónadrágját. Staller Ilona, most lapunknak is felelevenítette a régmúltba vesző történetet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Cicciolina

„Pontosan így van, ahogy mondod... Silvio boxere a mai napig megvan valahol a lakásomban egy fiókban. Hogy hogy került hozzám?” – nevette el magát Husika. „Nos, ha jól emlékszem talán 1973-ban felkeresett engem és elhívott magával nyaralni. Igazi úriemberként viselkedett velem és mondhatom, nem fukarkodott egy pillanatig sem. A tenyerén hordozott engem és persze a társaság többi tagját is. Akkoriban még csak kacsingatott a tévézés felé, de jól menő vállalkozó volt, így volt mit a tejbe aprítania” – mesélte Cicciolina, aki nem fogadott el ajándékot Olaszország későbbi legnagyobb hatalmasságától, de azért nem tért haza üres kézzel a nyaralásból.

Fotó: Facebook

„Fogtam magam és eltettem az egyik alsónadrágját, már nem is tudom milyen indíttatásból. Mindenesetre még ma is megvan és büszke vagyok rá, hogy egykoron ő maga viselte. Egyébként nem az övé az egyetlen férfi alsó a fiókjaim mélyén” – árulta el az egykori pornósztár.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?