SZTÁRDZSÚSZ

Bangó Margit üzent a fiataloknak, ezt kéri tőlük

Bangó Margit szerint fontos, hogy mindenki betartsa az óvintézkedéseket, és bár sokaknak hiányzik a féktelen mulatozás, az egészségünk érdekében most ezt el kell engednünk.
  • Szerző: Ripost

A koronavírus egyre jobban terjed hazánkban is, ám az első hullámhoz képest most a fiatalok körében tombol a járvány. Szerencsére közülük kevesen mutatnak súlyos tüneteket, azonban abból a szempontból veszélyes a dolog, hogy gyanútlanul megfertőzhetnek másokat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bangó Margit szerint fontos, hogy mindenki betartsa az óvintézkedéseket, és bár sokaknak hiányzik a féktelen mulatozás, az egészségünk érdekében most ezt el kell engednünk.

Fotó: Markovics Gábor

„Ez a vírus rányomta a pecsétjét erre az évre, és szerintem még a jövőben is érezni fogjuk az utóhatását. Éppen ezért én nagyon szigorúan betartom az óvintézkedéseket, és ezt ajánlom a fiataloknak is. Sőt, azoknak is, akik olyan fiatalok, mint én. Tartsák be a szabályokat!” – kezdte a -nak Bangó Margit, aki azt sem tartja kizártnak, hogy hamarosan a családjával együtt bezárja a kapukat és karanténba vonul.

A Kossuth-díjas előadóművész aggódik, hogy egyre magasabbak a számok, így mindenkinek, de főként a fiatalabbaknak azt tanácsolja, hogy kerüljék a tömeget. A népszerű énekesnő nem véletlenül buzdít erre, ugyanis a kutatások kimutatták, hogy a vírus nem az idős, beteg korosztályt támadja, hanem az egészséges fiatalokat, akik aztán a tudtuk nélkül fertőzik tovább az idősebb családtagjaikat. Ezek a fiatalok főként a bulikban, szórakozóhelyeken kapják meg és adják át egymásnak a vírust.

„Sajnos nagyon nehéz helyzetben van mindenki, de fontos, hogy vigyázzunk egymásra. Nekem is rettenetesen hiányzik a színpad, a vírus miatt elmaradt az Aréna-koncertem is, de most az egészség az első. A számok alapján már bárhol el lehet kapni ezt a fránya vírust... Én azt tanácsolom mindenkinek, de leginkább a fiatalokhoz szólnék: vigyázzanak az idősebbekre, a szüleikre, a nagy- és dédszülőkre! Kerüljék a tömeget, a féktelen bulikat, a nagy mulatozásokat, hátha minél előbb túl leszünk ezen a szörnyű helyzeten!” – fogalmazott a Kossuth-díjas előadóművész.

Elmaradt az Aréna-koncertje

A járvány csúnyán keresztülhúzta a művésznő számításait! A Kossuth-díjas előadóművész idén októberben adott volna nagyszabású koncertet a Papp László Arénában, és ezzel a fellépéssel ünnepelte volna meg a hetvenedik születésnapját is. Végül a tervezett időpont helyett május 16-án áll majd színpadra.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?