SZTÁR

Baleset érte a magyar énekest, megsérült a combizma

Focizás közben történt a baj. Kiderült, már nem először. A sztár most komoly rehabilitációra szorul.
  • Szerző: L.CS.

Rehabilitációra szorul Kállay-Saunders András! A %% megtudta: az énekes nemrég csúnyán megsérült focizás közben, egy óvatlan mozdulat miatt elszakadt a combizma. Bár járni tud, a sportolást egy időre el kell felejtenie.

Januári műtétje után ismét gondok vannak Kállay-Saunders András egészségével. Az énekes focizás közben szenvedett balesetet, a játék hevében nem figyelt eléggé, és egy óvatlan mozdulat miatt elszakadt a combizma. Bár Saunders-t szerencsére nem kellett megoperálni, nagyon oda kell figyelnie. Az biztos, hogy egy ideig nem húzhatja fel a focicipőt, sőt, edzőterembe se mehet. Ha ugyanis nem veszi elég komolyan a rehabilitációt, és újra megsérül, elkerülhetetlenné válik a műtét!

"Először két éve Moszkvában történt a baleset. A művész válogatottak  világbajnokságán játszottunk. A meccsen sprintelés közben sérültem le. A baleset után elkezdtem a rehabilitációt, de nem fejeztem be teljesen, és úgy léptem újra pályára. Most már tudom, hogy ez nagy hiba volt, mivel nemrég újra megtörtént a baj meccs közben a sződi csapatommal. Megsérült a combizmom" - kezdte a %%-nak András, akinek így most több hetet ki kell hagynia, és bizony nagyon sajnálja, hogy nem léphet pályára.

Megkerestük a sződi focicsapat elnökét is. Ha érdekel, mit nyilatkozott Saunders állapotáról, keresd a %RIPOST% csütörtöki lapszámát!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?