HŰHA

Talán lábra sem állhat többé: Ezt mondták orvosai a TV2 sztárjának

Az Ázsia Expressz 2 testépítője igazi harcos, aki a gyakorlatilag a nulláról építette újra sportkarrierjét...
  • Szerző: Buster

Bohos Kornél hihetetlen akaraterőről tett tanúbizonyságot, amikor két évvel a súlyos balesete után újra edzésbe állt és visszaküzdötte magát a legjobbak közé. Az Ázsia Expressz 2 játékosának ugyanis újra kellett tanulnia járni. A sportember Ázsiában mesélt lapunk munkatársának élete legnehezebb időszakáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

dav_vivid

„Jól látod, néha kicsit sántítok, mert az itteni éghajlatot nem viselik jól a vasak, amik a két lábamat tartják össze. Tulajdonképpen ennyi maradt vissza abból a borzalmas balesetből, amit 2007-ben egy edzésen szenvedtem el”

- kezdte a -nak Kornél, akinek még ma is eltorzul az arca, ha felidézi azt a pillanatot, amikor gyakorlatilag összepréselte lábait a kondigép.

„Éppen gyúrtam, amikor egy rossz mozdulat következtében megreccsent mindkét lábam… Csak arra emlékszem, hogy irgalmatlan fájdalom hasított belém, majd megláttam mindkét lábszárcsontomat, amik kiszúrták a bőrömet”

- idézte fel a horrorfilmbe illő jelenetet a testépítő, akit ezután rohammentővel szállítottak kórházba, ahol azonnal megoperálták. A sebészorvos még az altatás előtt elmondta neki, hogy ne számítson sok jóra.

„Olyan durva volt a sérülésem, hogy a műtétet végző orvos közölte, lehet, hogy könnyebb lesz levágni mindkét lábam, mint összerakni. Ezzel a tudattal aludtam el a műtőasztalon, így amikor felébredtem és láttam, hogy mindkét lábam megvan, szinte sírtam az örömtől.

- mesélte a -nak Kornél, aki a napilap csütörtöki számában elmeséli, hogyan jutott fel ezután sportága csúcsára.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?