SZTÁRDZSÚSZ

A Ripost kikupálta Aureliot a tárgyalás előtt

Aurelio mindig igyekszik adni a megjelenésére, de a jelek szerint egyedül nem minden olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik.
  • Szerző: Buster

Az emberrablási ügyének sokadik tárgyalására érkező Aurelio csütörtök kora reggel láthatóan feszülten várta, hogy kiderüljön, születik –e ítélet. A fiatal híresség már fél órával a kezdés előtt ott toporgott a bíróság épülete előtt és látszott rajta, hogy kissé tanácstalan.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Végül hamar kiderült tipródásának valódi oka, jelesül, hogy bármennyire is szeretné megadni a kellő tiszteletet az ügyében eljáró bírónak, képtelen megkötni nyakkendőjét. Kollégánk ekkor gyorsan és hatékonyan sietett segítségére és rutinos mozdulatokkal úriembert varázsolt a félszeg srácból.

Végül persze nem ezen múlott, hogy Aurelio és védője is csalódottan távozott a tárgyalóteremből. A bíró ugyanis ügyet sem vetett a féltő gonddal megkötött nyakkendőre, egyszerűen csak visszautasította az ügyvéd indítványát.

Dr. Pokker Zoltán azt szerette volna elérni, hogy tanúként hallgassák meg azt a férfit, aki néhány napon át egy cellában raboskodott az emberrablási ügy állítólagos vádlottjával. Az ügyvéd szerint ugyanis egészen más történet rajzolódott ki a rácsok mögött, mint amit az egyébként egymásnak is ellentmondó három vallomás tartalmaz. A tárgyaláson végül ítélet nem született. Folytatás októberben. Aureliónak addig van ideje gyakorolni a nyakkendőkötést…

És ezeket olvastad már?