HŰHA

Mindenkit megijesztett: Ezt tette Aurelio az ítélet után

Aurelionak szó szerint nyoma veszett. Este kitett egy rövid Facebook bejegyzést, de utána már az ügyvédje sem érte el őt...
  • Szerző: Buster

Aurelio ugyan az utolsó percig reménykedett abban, hogy a bíró végül felmenti, de a szerdai tárgyalás első szünete után mégsem tért vissza a Kecskeméti Járásbíróság épületébe. A rá kiszabott büntetés kihirdetése után hirtelen megszüntette hivatalos Instagram profilját és a privát oldalának bejegyzéseit is törölte.

Utoljára este hatkor jelentkezett a Facebookon, akkor arról tájékoztatta ismerőseit, hogy minden rendben van vele:

Jól vagyok. Fellebbezünk. Szeretlek Anya! Isten velem van és lesz! Ámen. Szép napot mindenkinek!”

- írta posztjában.

Ám ezek után mintha a föld nyelte volna el, nem reagált a telefonhívásokra, reggel pedig az ügyvédje sem tudta megmondani, miért nem jelent meg a Mokka stúdiójában és az is elárulta, ügyfele neki sem veszi fel a telefonját. dr. Pokker Zoltán ugyan nem aggódott, de lapunk ennek ellenére utánajárt, mi történt a súlyos ítélet kihirdetése utáni este és éjjel. Elértük a fiatal híresség menyasszonyát, Dominikát is, aki többször beszélt szerelmével az ítélethirdetés utáni éjszakán.

„Éjszaka nem voltam mellette, mert haza kellett utaznom, de többször beszéltünk telefonon. Próbáltam benne tartani a lelket, végül nyugtatót vett be és szinte biztos, hogy délelőtt is aludt. Ráfér, hiszen napok óta nem hunyta le a szemét”

- mondta Dominika. A napilap pénteki számából az is kiderül, hogy Aurelio édesanyja miként reagált a történtekre és, az is, hogy a fiatal híresség miként adott életjelet magáról.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?