SZTÁRDZSÚSZ

Andy Vajna emlékére gyűjtik idén a milliókat

Idén 9. alkalommal kerül megrendezésre a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány aukciója, amelyen a hazai hírességek mellett igazi világsztárok kedvenc mackói kerülnek kalapács alá.
  • Szerző: Buster

2019-ben kilencedik alkalommal rendezik meg azt a jótékonysági maciaukciót november 26-án, ahol hírességek gyerekkori plüssmackóira és személyes ereklyéire lehet licitálni. A befolyt összeg a fogyatékossággal élő emberek társadalmi integrációját segíti munkahelyteremtéssel, a Premier Kultcafé fogyatékosság-barát munkahely infrastrukturális fejlesztésével és a megváltozott munkaképességű kollégák munkahelyi integrációs programjának bővítésével. Kárász Róbert ötletgazda az idei árverést Andy Vajna emlékére ajánlja.

A “Fogadj Örökbe Egy Macit!” kampányhoz 180 köztiszteletben álló személy csatlakozott 2012 óta, köztük olimpikonok, politikusok, üzletemberek, színészek, írók és filmrendezők is. Idén sem lesz ez másképp, hiszen olyan világsztárok is csatlakoztak a kezdeményezéshez, mint Josh Brolin, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Jason Momoa, Pierre Richard.

És ezeket olvastad már?