FÜLES

Adu László életét megváltoztatta az Exatlon: Cégtulajdonos leszek!

Bár Adu László az Exatlon Hungary döntőjében alaul maradt Böjte Dave-vel szemben, a Kihívó egyáltalán nem csalódott. A műsor után rengeteg lehetőséget kapott, amelyekből megalapozhatja a jövőjét.
  • Szerző: Ripost

Adu László élete teljesen megváltozott az Exatlon Hungary után! Az egykori Kihívó szerény körülmények között nőtt fel, megjárta a gyermekotthonokat, majd 18 éves korától egyedül kellett boldogulnia az életben. Adu éppen ezért egy hatalmas lehetőségként tekintett az Exatlonra, és bár a döntőben alul maradt Böjte Dave-vel szemben, az élete mégis gyökeresen megváltozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Az Exatlon után most kezd visszatérni az életem a megszokott kerékvágásba. Nagyon vártam, hogy hazaérjek a családomhoz, hiszen öt hónapig nem láttam őket. Szerencsére az elmúlt két hét alatt sokat voltunk együtt, hiszen ők is hatósági házi karanténba kerültek, mivel egy háztartásban élünk. Most a teendőimet intézem. folyamatban van a költözés Drégelypalánkról, és vettem egy autót is, ami főként a kisfiam miatt kellett. Eddig jól alakulnak a dolgaim!” – kezdte a -nak az Exatlon ezüstérmese, akinek az élete teljesen más irányt vett a műsor után. Adu eddig szobafestőként dolgozott, azonban ismerőse egy visszautasíthatatlan ajánlattal kereste meg őt.

„Az egyik ismerősöm megkeresett, hogy csatlakozzak az építőipari cégéhez, mert az egyéni vállalkozása már kinőtte magát. Elfogadtam a lehetőséget, úgyhogy a jövőben én is vállalkozóként fogok dolgozni, ráadásul cégtulajdonos is leszek. A vállalat lakóingatlanok és egyéb épületek generálkivitelezésével foglalkozik. Szerencsére munkából nincs hiány!” – árulta el Adu, aki mindezek mellett hátrányos helyzetű gyerekeken szeretne segíteni. Egykori csapattársával, Zalánnal egy alapítványon keresztül szeretne kijárni a rászorulókhoz, állandó önkéntesként.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

Adutól megtudtuk azt is, hogy a Kihívók a műsor után is tartják a kapcsolatot. A csapat találkozók mellett pedig közös hétvégéket és programokat szerveznek.

„Zalánnal mindennap beszélek, Dave-vel pedig már voltunk gokartozni is, ahogy vége lett a karanténnak. Zalánnal egyébként tervezünk egy hétvégi kiruccanást is. Elmegyünk horgásztóhoz, és egy vadászházban fogunk lakni két napig” – fogalmazott a Kihívó.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?