SZTÁR

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.10.27. 11:00

Nem hiszed el, melyik szupersztár szeretett bele Pamela Andersonba! Van egy kis korkülönbség...

De vajon lehet köztük valami?

Liam Neeson az egyik legkedveltebb hollywoodi színész, azonban a sikereken és a csillogáson túl fájdalmas tragédiákkal terhelt életet él. A magánéletét mindig is diszkréten kezelte, sosem engedte be a nyilvánosságot a színfalak mögé. Egyetlen ismert szerelme Natasha Richardson volt, akit 1994-ben feleségül vett, és kapcsolatuk egészen a hölgy 2009-es haláláig tartott. A kétgyermekes édesanya egy síbaleset során veszítette életét, a színész pedig azóta önkéntes magányba vonult és kizárta életéből a romantikus kapcsolatokat. 

Liam Neeson
Liam Neeson a felesége halála óta kizárta az életéből a romantikus kapcsolatokat  Fotó: AFP

Most azonban együtt dolgozott Pamela Andersonnal a The Naked Gun című film forgatásain, és nagyon szoros és mély barátság alakult ki közöttük. A Life.hu szúrta ki, hogy Liam egy interjúban szuperlatívuszokban beszélt kolléganőjéről. A 72 éves színész azt mondta, hogy a forgatások során beleszeretett az 57 éves Pamelába, és imádott vele dolgozni.

Őrülten szerelmes vagyok belé. Egyszerűen nagyszerű vele dolgozni. Nem tudom eléggé dicsérni. Vicces és nagyon könnyű vele dolgozni, csodálatos alakítása lesz a filmben is

– árulta el a színészlegenda, aki szerint a színésznőnek nincsenek sztárallűrjei, közvetlen és kedves is, ami Hollywoodban ritkaság számban megy.

Pamela érzései sem közömbösek Liammel szemben, még ha a "szerelmük" a plátói vágyódásnál tovább valószínűleg nem fog fejlődni.

A legjobbat hozza ki belőled! Tisztelettel, kedvességgel és mély tapasztalattal állt hozzám. Megtiszteltetés volt vele dolgozni. Őszintén vigyázott rám, a kabátját körém csavarta, amikor fáztam

– emlékezett vissza a munkájukra Pamela.

Taormina Film Festival 2014 - Day 2
Pamela Anderson és Liam Neeson szerelme maximum plátói vágyódás marad /Fotó: NurPhoto via AFP

Liam Neeson kizárta a romantikus kapcsolatot az életéből

Neeson az interjúban újságírói kérdésre azt is elárulta, hogy a Pamela iránti rajongása maximum plátói lesz, ugyanis ő már egyáltalán nem vágyik romantikus kapcsolatra, az élete ezen szakaszát lezárta és maga mögött hagyta.

Ezen már túl vagyok

– zárta sorait a színész, aki már kizárólag a munkájára és a családjára koncentrál, a szerelem vagy a párkapcsolat keresését maga mögött hagyta.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek