Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.15.

VV Seherezádé: „Jövőre már szeretnénk babázni”

Az egykori villalakó úgy érzi, hogy révbe ért, hiszen mind a munkájában, mind a magánéletében kiteljesedett.

Nem is lehetne ennél boldogabb VV Seherezádé, ugyanis megtalálta a másik felét. Egy online társkereső segítségével találtak egymásra. Eleinte online ismerkedtek, mert az utazásaik miatt nem tudtak találkozni, majd az első randevú után egy hónappal már össze is költöztek.

hot feltöltés vv seherezádé
VV Seherezádé szeptemberben házasodik (Fotó: archív / hot magazin)

„Minden a helyére került”

Korábban nem voltam benne biztos, hogy létezik lelki társ, és úgy éreztem, nem vagyok teljesen szerencsés a szerelemben. Ám most azt érzem, hogy minden a helyére került; annyira harmonikus és idilli minden, hogy azt már talán nem is lehet fokozni. Én nyolc órán keresztül olaszul könyvelek, aztán pedig étrendet írok, Norbi a szállodaiparban tevékenykedik, műszaki igazgató. Eléggé túlterheltek vagyunk, de nagyon jól működünk együtt még a stresszes esküvőszervezés időszakában is” – kezdte a hot! magazinnak az egykori villalakó, aki már nagyon várja a nagy napot, amikor összekötheti az életét a vőlegényével. 

Szerencsére jól haladunk az előkészületekkel, a lényeges részek (a helyszín, a ruha, a fotó, a videó és az időpont) már tisztázódtak. Azt szokták mondani, hogy az esküvőhöz kell a ruha, a helyszín és egy tökéletes férfi, nekem pedig mind a három megadatott. 9 hónapja vagyunk együtt, mindketten 33 évesek vagyunk, de már az első perctől kezdve éreztük, hogy ami köztünk van, az nagyon különleges.

hot feltöltés vv seherezádé
Imádják együtt megélni a kalandokat (Fotó: archív / hot magazin)

VV Seherezádé hamarosan már babázni szeretne

Mivel mindketten imádunk utazni, az elején sokat gondolkodtunk azon, hogy itthon vagy külföldön keljünk-e egybe, de végül rájöttünk, hogy itthon is csodás helyek vannak, így itt szeretnénk megtartani az esküvőt szeptember 20-án, intim családi és baráti körben, 35 fővel – mesélte Vivien.

A kapcsolatuk ugyan gyorsan kialakult, ennek ellenére együtt szeretnének megöregedni, és nem titok, hogy már a gyerekvállalás témája is többször felmerült köztük.

Úgy döntöttünk, az esküvő után kicsit kiélvezzük a házaséletet, de jövőre már szeretnénk babázni. Mindenképpen utazni akarunk. Két nagy álmunk van: megnézni Japánban a cseresznyefa-virágzást és egy amerikai körutazás. Miután újabb közös élményeket szerzünk mint férj és feleség, belevágunk a családalapításba.

hot feltöltés vv seherezádé
DJ Seherezádéként lemezlovas is volt a gyönyörű lány (Fotó: archív / hot magazin)

Mindenben kipróbálta magát

A valóságshow-t követően több szerepben is láthattuk Vivient, hiszen egy ideig DJ Seherezádéként keverte a lemezeket, majd később személyi edzőként is dolgozott.

hot címlap 28. hét
További érdekes sztártémákat olvashatsz a friss hot! magazinban (Fotó: hot! magazin)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek