Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2023.11.05.

Majka énekese elárulta, hány lány akarná a szívét megszerezni

Nem véletlenül nem tartja számon a szerelmes lányokat az énekes. Szologjan Edgar szíve már foglalt és az apaságra készül.

Szologjan Edgar Majka egyik nagyon ígéretes versenyzője a Sztárban Sztár leszek! idei évadában. A sármos énekesről eddig is tudhattuk, hogy a lányok kedvence, és most el is árulta, hogy bizony nem kevés nő ír neki a közösségi média felületein.

Szologhjan Edgár
Sok lány ír Edgarnak, de ő nem követi ezt. (Fotó: Markovics Gábor)

Nem számolja, hányan írnak neki

Nagy Réka, a tehetségkutató verseny online műsorvezetője ült le interjúzni Edgarral a TV2 stúdiójában, aki bizony feltette a legtöbb nőt foglalkoztató kérdést, hogy a jóképű énekes vajon hány üzenetet kaphat hölgyektől.

Igen-igen, ez előfordul mostanság, hogy sok üzenetet kapok, de megmondom őszintén, hogy nem nagyon számolom, így szám szerint nem tudnám megmondani, de azért akad ” – jegyezte meg Edgar, aki bizony nem véletlenül nem tartja számon a szebbnél szebb lányok üzeneteit.

Jó apuka akar lenni

Edgar elsőként a Borsnak számolt be arról, hogy kedvesével gyermeket vár. Elárulta azt is, hogy következő év elejére várják a kisbaba érkezését, vagyis egy kicsivel a műsor utánra, de a pontos dátumot még nem árulta el. A célja az, hogy nemcsak jó apuka legyen, hanem mellette laza is.

Számomra nagyon-nagyon motiváló, hogy gyermekünk fog születni. Elsősorban végtelenül boldoggá tesz, de mellette meg sokszor el is önt a türelmetlenség, hogy mikor fog megszületni, és ha ez nem elég, akkor jön a félelem is, hogy minden rendben fog-e menni, elég jó apuka leszel-e, reméled, hogy mindent meg fogsz tudni adni a gyereknek és az anyukájának. Nem tud mást csinálni ilyenkor az ember, csak várni és bízni magadban, hogy jó leszel. Egyébként laza apuka akarok lenni és a párom is ilyen. Persze, amiben majd szigorúnak kell lenni, abban majd az leszek, de amúgy a jófejség és a lazaság lesz a középpontban ” – mondta korábban a Ripostnak az énekes.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek