Létrehozva: 2023.02.02.
Módosítva: 2023.02.02.

Hódi Pamela a kislánya maximalizmusáról: „Van, hogy félálomból felkel, mert épp a fejében számol egy feladatot"

Hódi Pamela szigorú az iskolai teljesítményt illetően, az első osztálytól kezdve jó eredményeket vár el Natitól. A kislány maga is lelkiismeretesen küzd az ötösért.

Hódi Pamela tűzbe menne a gyermekeiért, ugyanakkor következetes és szigorú szülő is. A napokban az Instagramján egy kérdezz-felelek játékot ajánlott követőinek, egyikük pedig neki is szegezte a kérdést, hogy hogy megy a suli a tavaly elhunyt Berki Krisztiánnal közös kislányának, Natinak.

Natkó iszonyat lelkiismeretes. Van, hogy félálomból felkel, mert épp a fejében számol egy feladatot, de nem megy neki, úgyhogy képes felkelni, szólni nekünk, hogy hadd csinálja meg a mágnestáblán. Utána nyugodtan alszik. De ugyanez van, ha verset kell tanulni, szabályt, szavakat, bármit” – érkezett a válasz, amit elsők között a Bors szúrt ki. A lap felkereste Pamelát, hogy elárulja, mit szól 9 éves lánya elképesztő szorgalmához.

Szerintem ez egyébként megfelelés, saját magának és nekünk is, illetve szeretne az osztályban jól teljesíteni. Nem érzi jól magát azokban a helyzetekben, amikor olyan eredményt diktál be a tanár, akár neki, akár másnak, ami nem annyira jó. Iszonyatosan büszke vagyok rá és örülök neki, amiért így áll a tanuláshoz. Az első osztálytól azt neveltem belé, hogy igenis teljesíteni kell. Nálunk egy szabály van: ha egy tananyagra azt mondja, hogy érti és arra nem kell külön tanulni, de mégsem lesz ötös, akkor pontosan tudja, hogy annak nem fogok örülni. Viszont, ha van egy anyag, amire sokat készülünk és nem sikerül, akkor én egyáltalán nem haragszom, mert úgy vagyok vele, hogy mindent megtettünk. A következőre többet majd készülünk" – szögezte le a csinos anyuka, aki a Borsnak azt is elárulta, hogy Natit különórákra járatják angolból, hogy minél előbb nyelvvizsgát tegyen, illetve kézilabdázni is beíratták a mozgékony kislányt. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek