LELKIZŐ

Szerző ripost

1 hónapja

Ezt tette Hódi Pamela és Nati Berki Krisztián születésnapján

Az édesanya besokallt a rosszindulatú kommentektől.

Szerző ripost

Megelégelte Hódi Pamela, hogy hetek óta össztűz zúdul rá és családjára. A kétgyermekes édesanyának két hónappal ezelőtt óriási fájdalmat kellett átélnie: nagyobbik lánya édesapja, Berki Krisztián váratlanul elhunyt. 

Pamela azóta minden erejével azért küzd, hogy Natasa Zselykét megvédje a további lelki sérülésektől és boldog, gondtalan gyerekkort biztosítson neki. Az interneten írogató önjelölt véleményvezérek azonban még inkább megnehezítik a gyászfolyamatot a család számára.

Az utóbbi hetekben többször megszólták a kommentelők Pamelát, amiért a tragédia ellenére próbálja folytatni az életét és egybentartani a családot. Legutóbb azért estek neki hozzászólásokban, mert férjével, Tóth Bencével a Balaton Soundon buliztak. 

Fotó: Bors

Sokak szerint az édesanyának a lányai mellett lenne a helye, ráadásul a gyászidőszak alatt nem kellene bulizni járnia. Korábban azt is kifogásolták, hogy Bencével közös gyermekük, Evolet első születésnapját is megtartották Berki halála után, jóllehet, fájdalmuk jeléül mindketten fekete szalagot viseltek a ruhájukon.

A folyamatos bántást viszont megelégelte az influenszer, és a 24 órán át elérhető Instagram-történetében öntött tiszta vizet a pohárba. A bejegyzésben arról is írt, mit csináltak Natival múlt pénteken, Berki Krisztián 42. születésnapján.

"Sziasztok! Nem vagyok az a nagy komment törölgetős, de akik megjegyzést tesznek arra, hogyan éljük az életünket a történtek után, azokat igenis tiltani és törölni fogom. Nem lát senki bele az életünk minden napjába, épp emiatt nem érzem úgy, ezt el kell tűrjem. A kötelességem elvégzem, még akkor is, ha nem posztolok a temetőből, sírhelyről. Kivittem a lányomat a temetőbe július 1-jén, az édesapja születésnapján, vittünk virágot, rajzot és meghallgattuk Halász Judittól a Boldog születésnapot című dalt. Ennél többet nem tudunk tenni, és akik szerint a nyári szünetben a szobában kéne ülnünk és sírni azért, ami ahogy, ami miatt történt, azokat szeretném megkérni, hogy gondolják át, mit kommentelnének. Köszönöm a megértést" - fogalmazott az édesanya.

Mindeközben a kommentelők Berki Krisztián másik gyermekének édesanyját, Mazsit is támadják. Az özvegy néhány hete Balira utazott a nyolchónapos kislányával, Emma Katerinával, hogy távol az emlékektől próbáljon felkészülni az új életére. Sokak szerint azonban Mazsinak otthon kellene gyászolnia az utazgatás és jógázás helyett. 

A kisgyermekes anyuka szintén az Instagramon kérte a kommentelőket és a sajtó érzéketlenebb képviselőit, hogy ne bántsák többet.

Van egy nyolc hónapos kislányom, aki teljes mértékben még velem együtt lélegzik és számára fontos az én jóllétem. Mert ha nekem rossz, az őt is megviseli. Bőven elég a magunk terhe, kérem, hogy ne bántsanak már tovább minket

- írta a bejegyzésében Mazsi.

Hogy miként kezd új életet a két édesanya, egyelőre a jövő zenéje. Két különböző élethelyzetből jönnek: Pamela már több mint egy éve boldog házasságban él Tóth Bencével, aki mindenben mellette áll. Mazsinak viszont most özvegyasszonyként egyedül kell talpra állnia - jóllehet, a család és a barátok támogatják a szeretetükkel.

A legfontosabb viszont, hogy Berki Krisztián két kislánya, Natasa Zselyke és Emma Katerina méltó módon őrizhessék édesapjuk emlékét és további sérülések nélkül, igazi testvérekként nőhessenek fel.

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Hosszú Katinka elképesztő bejelentése

mandiner.hu

Videón Karácsony Gergely főpolgármester hülyét csinált magából

borsonline.hu

Szentkirályi Alexandra fontos bejelentést tett, ez minden autóst érint

metropol.hu

A Kos jobban jár, ha ma a megérzéseire bízza magát

hirtv.hu

Önmaga halálát kívánja a kemecsei anyát mindkét szemére megvakító Attila

borsonline.hu

Kutyával ült a matracon, így fulladt vízbe a kétéves kislány a Balatonnál

ripost.hu

Gyilkos szódabikarbóna: soha ne dőlj be ennek a kerti trükknek

ripost.hu

Már tavasszal fenyegetőzött Ukrajna a Barátság kőolajvezetékkel

ripost.hu

Kitálalt Varga Irén menedzsere: Mindennek vége

ripost.hu

Aggódnak a rajongók Hódi Pameláért

További cikkek

LELKIZŐ

Andrei Mangra intim vallomása: Ezért nem talál társra

LELKIZŐ

Drámai állítás: Édesanyja miatt vágyta a halált Klapka György örököse

LELKIZŐ

Színészek, akik lába alól kicsúszott a talaj – Van kiút?

LELKIZŐ

Nyolc éve hunyt el Bajor Imre, így néz ki most a Kicsihuszár sírja - Fotó

LELKIZŐ

"Szomorú a mai nap" - így ünnepelte születésnapját Berki Mazsi

LELKIZŐ

Szívszorító: ez volt Olivia Newton-John utolsó kívánsága

LELKIZŐ

Szívfacsaró: így búcsúzik John Travolta Olivia Newton-Johntól

LELKIZŐ

Családja jelentette be a gyászhírt: meghalt a népszerű énekesnő