9 hónapja

Varga Irénnek elgurult a gyógyszere. Így őrjöngött az állomáson – Videó

Varga Irén ugyan elhagyta az országot, de néhány napja még kemény vitába keveredett egy nővel, valahol egy magyarországi vonatállomáson. Mindent vett a kamera.

Varga Irén és férje nemrég Spanyolországba utaztak, hogy ott kezdjenek új életet. Előtte azonban még balhéba keveredtek és Irénke ismét rendőrért kiáltott. Persze előtte még üvöltözött kicsit artikulálatlan hangon, mintha csak az eszét vesztette volna.

Fotó: Facebook

Hogy mi váltotta ki az „énekesnő” haragját azt nem lehet pontosan érteni, de az biztos, hogy drogosnak titulálta a vele vitába keveredő, egyébként jól szituált utast, aki ezt nem hagyta annyiban. Persze a vita hevében a hölgy sem válogatta meg a szavait, így az alábbi videó erősen korhatárosra sikeredett.

Nos, kíváncsian várjuk, mit kezd Irénke egy temperamentumos spanyol nővel, ha valamiféle nézeteltérésbe keverednek. Minden esetre Irén szegény Lacira nem igazán számíthat, hiszen látható, hogy ő a fenti vitánál is csak szelíden mosolyog és csak ímmel-ámmal próbált meg bevakozni a balhéba.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!