1 éve

Nacsa Olivér: Remélem, a B-oldal meghozza számomra a családot is

Nacsa Olivér tökéletesen elégedett az életével, hiszen minden szempontból ereje teljében van. Rengeteg terve van a jövőre nézve, köztük a családalapítás is.

Nacsa Olivér alig múlt 17 éves, amikor Bagi Ivánnal jelentkeztek a Magyar Rádiónál, ahol azonnal lehetőséget kaptak a Rádiókabaréban. Két évvel később pedig megnyerték a 4. Humorfesztivált. Pályája azóta töretlenül ível felfelé.

Fotó: Facebook

A humorista ma ünnepli 42. születésnapját, amely alkalomból a Ripost munkatársával beszélgetett. „Mindig szükség van egyfajta számvetésre, mindegy, hogy az ember kerek évfordulót ünnepel-e vagy mondjuk ”csak„ a negyvenkettediket, ahogyan én most. Jó ilyenkor megállni, átgondolni, hogy hol is tartunk az életünkben és merre haladunk tovább”- kezdte Nacsa Olivér, aki jó eredménnyel zárta az idei számvetést, vagyis tökéletesen elégedett az életével.

„Kreatív emberként folyamatosan tevékenykedem és tervezgetek. Mindig új célok lebegnek előttem és bevallom, nagyon elégedett is vagyok, ami fontos, hiszen csak akkor léphetünk előre, ha ez így van. Én nem tervezek hosszú távra, inkább csak egy-egy évre előre. Ennek ellenére volt egy álmom huszonöt éves koromban, vagyis elképzeltem, hol tartok majd negyven-egynéhány évesen és az az igazság, hogy sikerült túl is teljesítenem az akkori elképzeléseimet”- mondta a születésnapos humorista a Ripost-nak, majd hozzátette, kifejezetten örül, hogy a humor mellett ma már a magaskultúra asztalára is sikerült lepakolnia valamit.

Hatalmas siker lett a Budavári Palotakoncert

„Boldog vagyok, hogy olyan életet élhetek, melyben a kultúra komoly szerephez jutott. Úgy érzem, nagy dolog, hogy sikerült létrehoznom egy olyan időtálló programot, mint a Budavári Palotakoncert, ami immáron kilencedik éve fut nagy sikerrel és ami az augusztus 20-i ünnepségsorozat záróeseménye már évek óta” - tette hozzá Nacsa Olivér, aki visszafogott bulival ünnepel majd csütörtökön.

„Alapvetően jó kedélyű ember vagyok, így nem kell különösebb alkalom ahhoz, hogy a szűkebb baráti körömmel bulizzunk egy kicsit. Természetesen a születésnapomat is megünnepeljük, de nem tervezünk semmi kirívóan örült dolgot. Nem azért, mert fáradtnak érezném magam, sőt... Tulajdonképpen a legjobb korban vagyok és éppen minden szempontból a legjobb formában érzem magam. Nem véletlenül mondom mindig, hogy a B-oldalon vannak a jobb számok”- mondta nevetve Olivér, akinek csupán egyetlen dolog hiányzik az életéből, de bízik benne, hogy hamarosan ez a vágya is teljesülhet.

Fotó: Instagram

„Nem bántam meg semmit sem az életemben, hiszen minden döntésem arra lökött engem, ahol most vagyok. Ugyanakkor bevallom, hogy van valami, ami még hiányzik az életemből, és az bizony a család. Nagyjából most lenne itt az ideje, hogy végleg megállapodjak és remélem, hogy a B-oldal ezt is megadja majd nekem” - zárta a beszélgetést a születésnapos.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!