1 éve

A legmegalázóbb jelenet vár Fekete Dávidra: Bilincsbe verve kell felesége szemébe néznie

Fekete Dávidtól minél hamarabb szeretne elválni a gyermekei anyja, Regina, ezért már be is adta a bontókeresetet. A Bors megtudta: a válást nem akadályozza, hogy exe börtönben ül, ha kell, bilincsben viszik őt a bíróságra. 

Nehéz idők járnak az egykor szebb napokat élt, volt Megasztár-énekes Fekete Dávidra, aki éppen előzetes letartóztatását tölti. Mint arról korábban beszámoltunk, Fekete Dávid esetében üzletszerűen elkövetett sikkasztás és további más bűncselekmények elkövetése ügyében nyomoz a rendőrség, emiatt zárták első körben egy hónapra rácsok mögé. A károsultjai szerint – akik több tucatnyian vannak – több mint 100 millió forintnyi kárt okozott a híresség: a férfit többek között a saját felesége, Regina is feljelentett.

Ma már csak emlék
Fotó: Nagy Gábor NG Kisalföld

A háromgyermekes asszony nevére Fekete 73 millió forintos hitelt vett fel, a cég működéséről azonban semmit sem tud a nő. A feljelentések mellett más ügyben is bírósági procedúra vár Dávidra, hiszen Regina a napokban elindította a bontóperüket.

A Bors információi szerint a feleség szeretné minél hamarabb lezárni a kettejük ügyét, mert érzelmileg nagyon megviseli a jelenlegi hely­zet. Jogászok szerint a válást nem lassítja vagy befolyásolja az sem, hogy az egyik fél börtönben van – írja ma megjelent cikkében a lap.

Általánosságban azt lehet mondani, hogy önmagában nem akadály, ha az alperes letartóztatásban vagy bűnügyi felügyelet alatt áll. Az induló perben a bíróság majd onnan fogja beidézni, ahol épp tartózkodik” – mondta a Bors megkeresésére dr. Szilágyi Roland ügyvéd. „A börtönből Skype-on is be tud jelentkezni a tárgyalásra, de akár személyesen is beidézhetik, akkor viszont bilincsben, egy őr kí­séretében kell belépnie a tárgyalóterembe.

A bíró a börtönbe küldi majd az idézést – legkorábban a békéltető tárgyalásra (Fotó: archívum)

„A konkrét esetet nem ismerem, azt azonban a szakmai tapasztalataimra tá­maszkodva elmondhatom, hogy meglepően sok válást vezényelnek le a bí­rók a fogva­tartottak kö­rében. Nem ritka ugyanis, hogy a feleségek egy-két-három év alatt ráunnak a börtönlátogatásokra, és beadják a fogvatartottak ellen a bontókeresetet.”

Kerestük az ügyben Fekete Dávid feleségét, Reginát is, aki az ügyvédjéhez irányított minket. A jogász a Bors kérdéseire rövid választ adott:

„Valóban beadtuk a bontókeresetet, a bírótól függ, hogy mikorra tűzi ki a tárgyalás időpontját.”

A lap úgy tudja, a feleség abban bízik, hogy még az idén szétválasztja őt és Dávidot a bíróság. Minél hamarabb megtörténik ugyanis ez, annál kisebb az esély arra, hogy ő és a három gyermeke – ebből kettő közös Dáviddal – visszafordíthatatlan lelki sérüléseket szenved a kialakult, számukra teljességgel értelmezhetetlen és méltatlan helyzet miatt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!