HŰHA

Újabb fordulat Fekete Dávid ügyében, botrányos, amit állítanak róla

Fekete Dávid botránya egyre szövevényesebb. Az énekes újabb és újabb károsultjai kerülnek elő, akik hajmeresztő állításokat fogalmaznak meg az énekesről.
címkék:
  • Szerző: ripost

Ha csak a fele igaz annak, amit állítólagos károsultjai mondanak az énekesről, akkor nagy bajban van Fekete Dávid! A Megasztár negyedik szériájának döntőse márciusban jelentette be, hogy feleségével, Reginával elválnak az útjaik.

Nem sokkal a magánéleti eseményeket valami sokkal sötétebb követte: élő adásban ismerte el, hogy százmilliókkal tartozik, időközben pedig egyre több károsultja került elő, akik azt állították, hogy Dávid jó állapotúnak álcázott hulladék autókkal verte át őket.

Dávid őrizetben is maradhat

Dávid őrizetben is maradhat
Fotó: TV2

Sokakból pénzt is kicsalt, az óvatos becslések szerint pedig az általa kozott kár több száz millió – egyes károsultak szerint egymilliárd – forint is lehet.

Most kiderült, hogy bár Dávid sikkasztás és csalás gyanújával került egy hónapos letartóztatásba, könnyen lehet, hogy bővül a bűnlajstrom, és műkincs csalással is meggyanúsítják.

Egykori károsultjai szerint az énekes legalább 15-20 hamis festményt adhatott el súlyos milliókért, sőt futtatott aranyrögökkel is próbálkozott – írja a Blikk.

„Nem olyan régen, a múlt ősszel vágott bele a hamisfestmény-bizniszbe. Tudomásom szerint rögtön az elején volt egy sikeres ügylete, ami negyvenmilliót hozott neki. Nem egyedül csinálta, de sokat kaszált rajta. Talált Budapesten egy hamisítót, akitől megvette a képeket, majd egy galériában körülbelül félmilliós összegekért „hitelesíttette” azokat. Hihetetlen, de ez is bejött neki, jó pár kamuképet sikerült eladni eredetiként” – árulta el a lapnak egy névtelen forrás, akinek a szavai megerősítik egy másik károsult állításait, aki szerint Fekete Dávid egy bűnszervezet tagjaként követte el mindazt, amivel gyanúsítják.

Az énekes egyik átvert ügyfele úgy tudja, Dávid futtatott aranyrögökkel is próbálkozott, és voltak, akiket sikerült ilyen módon is átvernie.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?