1 éve

35 éve ért sikerei csúcsára a tragikus körülmények között elhunyt magyar szépség

Molnár Csilla nem csak Magyarországon aratott sikert, hiszen alig pár hónappal azután, hogy ő lett Magyarország szépe, harmadik lett a Miss Európa szépségversenyen.

Molnár Csilla Andrea alig pár hónappal a végzetes 1986. július 10-e előtt hatalmas sikert aratott Máltán, ahol hazánkat képviselte a Miss Európa szépségversenyen.

Molnár Csilla előtt fényes jövő állt... MTI Fotó: Benkõ Imre

Az akkor 17 éves szépség az első kőrben maximális pontot kapott a zsűritől, de a második és harmadik helyen holtverseny alakult ki, így az öt legtöbb pontot kapott versenyzőt újra a színpadra hívták. Csilla így végzett a harmadik helyen.

Csilla koronája ragyogott a győztes fején

A történet érdekessége, hogy a versenyre nem készítettek hivatalos koronát, hanem a magyar szépség koronáját adták kölcsön a magyar szervezők használatra. Így esett, hogy a győztes svéd lány, Raquel Bruhn fejére az ő koronája került.

Ekkor már csak öt hónap volt hátra a magyar szépség életéből, aki máig tisztázatlan körülmények között dobta el magától az életét 1986. július 10-én. Egyesek szerint azért akart véget vetni az életének, mert szigorú édesapja nem nézte jó szemmel, hogy beleszeretett egy nála jóval idősebb férfiba, míg mások úgy vélik, nem akart öngyilkos lenni, csak segélykiáltásnak szánta tettét.

Ma is sokan emlékeznek rá...

Molnár Csilla a fonyódi családi házukban halálos adag gyógyszert vett be és fénye örökre kialudt...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!