1 éve

Király Linda két éve szingli és élvezi

Az énekesnő élvezi az életet és a szabadságot és egy cseppet sem bánja, hogy két évvel ezelőtt véget vetett hosszú kapcsolatának.

Király Linda és egykori kedvese már jegyben jártak, de az énekesnő két évvel ezelőtt úgy döntött, véget vet majd' egy évtizedes kapcsolatuknak és új életet kezd. Az azóta eltelt időben nem talált rá a szerelem, de egyelőre ezt egy cseppet sem bánja, erről tanúskodik bejegyzése is.

Fotó: Instagram

„Lassan két éve, hogy szingli vagyok és teljesebb az életem, mint valaha. Jól érzem magam a bőrömben és szeretek élni. Örülök a dolgoknak, amelyek velem történnek és örülök a körülöttem lévő embereknek is”- kezdte Linda, aki ha burkoltan is, de üzent azoknak a nőknek, akik boldogtalan párkapcsolatban élnek.

„Sokszor úgy érzem, a világ azt akarja elhitetni velünk, hogy csak egy kapcsolatban lehetünk boldogok, pedig egy boldogtalan párkapcsolat sokszor rosszabb, mint az egyedüllét. Merjetek változtatni az életeteken és azt csinálni, amit szeretnétek!” - írta követőinek Király Linda, aki az elmúlt két évben rengeteget foglalkozott önmagával, aminek köszönhetően sikerült lefogynia.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!