2 éve

Dráma: Fűtés és áram nélkül él Jolly apja

Nagykátán tengeti mindennapjait Tarcsi Sándor, aki alkalmi munkákból igyekszik fenntartani magát, de egy korábbi balesete és az ital iránti szenvedélye miatt az élete kisiklott.

Jolly édesapját jól ismerik a környéken, hiszen évek óta él a Pest megyei település határában álló aprócska vályogházában. A helyiek dolgos emberként ismerik, de nem titkolják, a férfinak komoly alkoholproblémái vannak, ami miatt az évek során egyre lejjebb és lejjebb csúszott. Ma már sem villany, sem fűtés nincs a házában. Ottjártunkkor Sanyi bácsi éppen nem volt otthon, de az egyik ismerőse útba igazította munkatársunkat, így hamar megtaláltuk egy közeli háznál, ahová aznapra dolgozni hívták.

„Én vagyok Jolly édesapja!”- köszöntött minket már messziről Sanyi bácsi, aki azonnal elkomorult, amikor meghallotta, hogy éppen az énekeshez fűződő viszonyáról kérdezzük, hiszen saját bevallása szerint egy éve egyáltalán nem találkozott a hírességgel.

„Az idejét sem tudom, mikor láttam Jollyt utoljára. Megvan annak már egy éve is. Nem látogat engem, de nem neheztelek rá, hiszen tudom, hogy haragszik, amiért iszom. Persze jól jönne a segítsége, hiszen valóban nincs már se villanyom, se fűtésem a kisházamban” – tárta szét a karját az idős férfi, aki találkozásunkkor józan volt. Sanyi bácsi arra kérte lapunkat, hadd üzenjen az énekesnek rajtunk keresztül, majd könnyeivel küzdve belekezdett mondandójába.

Fotó: Bors – Dombovári Tamás

„Bárcsak meglátogatna a fiam! Nagyon szeretném, ha legalább karácsonykor eljönne! Ha ezt megteszi, ígérem, újra elvonóra megyek és leteszem az italt” - fogadkozott Jolly édesapja, aki nem tagadja, gyakran kicsordul a könnye, ha fiára gondol. „Minden áldott nap eszembe jut a fiam, és ha csak tehetem, meghallgatom a dalait is. Ha hallom énekelni, elsírom magam, mert annyira hiányzik nekem. Ha beszélnek vele, mondják meg, hogy millió puszit küldök neki!” - üzente Tarcsi Sándor.

Lapunk megkereste a mulatóssztárt, aki szerint semmi akadálya annak, hogy édesapja felvegye vele a kapcsolatot. „Nem értem ezt az egészet! Szerintem ezt nem a médián keresztül kell intéznünk. Apám tudja a számomat, bármikor felveheti velem a kapcsolatot”- mondta indulatosan Jolly, majd bontotta a vonalat.

Egy baleset miatt nem tud leszokni az italról A férfi azt is elárulta, miért lett az ital rabja. „Pár éve volt egy súlyos balesetem. Bicikliztem, és elütött egy autó, csúnyán megsérültem, és máig nem jöttem rendbe teljesen” - mesélte Sanyi bácsi, aki hozzátette, hogy fia kedvéért képes lenne megváltozni, ha azzal rendbe hozhatná a kapcsolatukat.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlan bejelentést tett a TV2

origo.hu

Bódi Sylvi a parton fekve mutogatja a fenekét - kép

borsonline.hu

Rossz hírt kaptunk Tóth Gabiról, itt fotózták le a kislányát

vg.hu

Ezt tudhatja az oroszok pusztító erejű fegyvere, a Poszeidón

ripost.hu

Lesújtó hírt közölt a színház: hosszú, súlyos betegség után elhunyt a magyar operaénekesnő

vg.hu

Körös-torok: egy hajszálon függ a homokos partfürdő sorsa, de van remény

origo.hu

Kísérteties a hasonlóság Tóth Andi mostani és korábbi szakítása között

mindmegette.hu

8 kelt tésztás sütemény, amit imádni fognak a locsolók

ripost.hu

Barbie babává műttette magát: fel sem ismerni a plasztika előtti képein

ripost.hu

Így metszd meg most a levendulát, hogy nyáron gyönyörű legyen

ripost.hu

Tombolt a vihar Pécsett: lapátolni lehet a lezúduló jeget

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Ritkán mutatja meg jóképű szerelmét Sydney van den Bosch, de most kivételt tett

SZTÁR

Kitálalt a szomszéd: Becsajozott a házi őrizetben Fekete Dávid?

SZTÁR

Tündéri fotón mutatta meg kisfiát Szabó Zsófi

SZTÁR

Valóságos orvosi csoda, hogy gyermeket vár a TV2 sztárja: „ Csodák márpedig vannak"

SZTÁR

Istenes Bence elmondta az igazságot Marics Petiről

SZTÁR

Keményen bánik énekesnő kollégáival Tóth Andi - videó

SZTÁR

Vajna Tímea meglepte a születésnapját ünneplő Király Lindát

SZTÁR

Tóth Andi harci kutyát kapott ajándékba – Videó