Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2020.10.05.

Raktárkoncert: Ákos összeterelte családját a karantén idején

Ákos a tőle megszokott maximalizmussal készült a Raktárkoncertre. Arra kérte zenésztársait, hogy éppen olyan örömmel és lendülettel játszanak a közönség nélküli bulin, mint legutóbb, amikor 13 ezren tomboltak a színpad előtt.

A Kossuth-díjas szerző-előadó számára is különösen telt az idei nyár, hiszen koncertek híján neki is rengeteg ideje volt. Ákos azonban feltalálta magát és nem hagyta magára rajongóit. Folyamatosan jelen volt az online térben. Ezért is örült a Raktárkoncert felkérésnek, hiszen a rajongók a mindiGO TV alkalmazáson keresztül ezúttal is ingyen nézhetnek meg egy igazi, hamisítatlan Ákos-koncertet.

20200924 Raktárkoncert Ákos fotó: Szabolcs László

„Furcsa lesz közönség nélkül zenélni, de mivel szenvedélyünk, amit csinálunk, arra kértem a zenekart, hogy ez az érzés látszódjon rajtunk. Szeretjük ezeket a dalokat és a közönséget is. Rájuk kell gondolnunk. A Raktárkoncert gerincét a tavaly megjelent album dalai adják, de természetesen játszunk korábbi slágereket is” – kezdte Ákos a színpadra lépés előtti percekben, majd elárulta, kifejezetten élvezte a bezártság heteit, mert rengeteg időt tölthetett a családjával.

20200924 Raktárkoncert Ákos fotó: Szabolcs László

„32 év alatt alig fordult elő, hogy ne koncerteztük volna végig a nyarat, de természetesen találtam magamnak elfoglaltságot. Feltöltöttünk a csatornánkra tizenegy korábbi koncertfilmet, ami nem történt volna meg, ha nincs ez a különös helyzet. De nem készültek volna el a karanténnaplók sem, ebből szintén tizenegy izgalmas adás született, házi muzsikálással, novella-felolvasással, verses, ünnepi műsorokkal. Nincs okom panaszra, volt munka bőven, és alig várom, hogy újra közönség előtt játszhassunk. Ennél már csak jobb jöhet! 2021-ben szeretnénk minden elmaradt bulit bepótolni, és bízunk benne, hogy erre a körülmények is alkalmasak lesznek” –mondta Ákos.

„A mi családunknak jót tett a karantén. Szorosabbra fontuk a kötelékeket. Különböző életkorúak a gyerekek; a legkisebb tízéves, a legidősebb huszonkettő. Őket összeterelni nem könnyű” – mondta nevetve a zenész.

20200924 Raktárkoncert Ákos fotó: Szabolcs László

„A fiamat, aki egyetemista, hazahívtam az albérletéből, hogy ebben a különös helyzetben legyünk mindannyian együtt. A feleségem eszméletlen jókat főzött, izgalmas beszélgetéseket folytattunk. Lényegében újra megismerkedtünk egymással, hiszen már mindenki a saját dolgai után jár. A nagylányom az érettségiére készült az első hullám idején, de érdekes élmény volt úgy bekopogni a tizenöt éves Kata szobájába is, hogy a következő választ kaptam: Apa, most ne zavarj, tornaórám van… Volt ugyan némi harctéri idegesség, hiszen a srácok egy idő után már mentek volna bulizni, vagy csak szimplán találkozni a haverjaikkal, de azért túl lehetett élni” - számolt be karanténélményeiről Ákos.

DVD-n a tavalyi dupla Arénakoncert Ákos azon kevés előadók egyike, akinek rajongótábora még igényli, hogy ne csak az online felületeken juthassanak hozzá egy-egy új megjelenéshez, de szeretik a hagyományos módon is kézbe venni a stúdióalbumokat, koncertfilmeket. Nekik jelent örömöt, hogy a napokban megjelent a tavalyi dupla Idősziget Arénakoncert DVD-n. A kiadvány stílszerűen két lemezt tartalmaz, a másodikon exkluzív, extra tartalmakkal.  

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ismert édesanyjával fotózták a Next Top Model Hungary sztárját - képek

origo.hu

Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

metropol.hu

Széteshet Szoboszlai Dominik csapata, Klopp után egy másik kulcsember is leléphet

hirtv.hu

Olyan történetet idézett fel Orbán Viktor, amitől ledöbbent a hallgatósága + videó

ripost.hu

50 hullócsillag ragyog az égen - erre a három csillagjegyre köszönt rá a szerelem

hirtv.hu

Ukrajna bukásával Magyarország is veszélybe kerülhet egy amerikai elemzés szerint

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

mindmegette.hu

Olcsó, használt műszaki cikket keresel? A Media Markt polcain is találsz majd ilyet

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó

SZTÁR

Zokogva omlott össze a Next Top Model Hungary versenyzője