2 éve

Intim fotókkal árasztják el a rajongók a Sztárban Sztár versenyzőjét

A Sztárban Sztár idei favoritja eddig egyértelműen Szabó Ádám, hiszen megnyerte az első két adást. Ezzel sikerült is felhívnia magára a szebbik nem figyelmét.

Szabó Ádám nem csak hetente megy át hihetetlen átalakulásokon: a maszkok, sminkek és jelmezek alatt a saját teste is átalakulóban van. A Sztárban Sztár tehetséges, a szinglik táborát erősítő versenyzője ugyanis az utóbbi időben keményen gyúr. Erre a változásra figyeltek fel Ádám rajongói, akik közül sokan gondolják úgy, ideje lenne változtatni kedvencük kapcsolati státuszán. Vagyis konkrét ajánlatokkal bombázzák és bizony egyesek semmit sem bíznak a képzeletre, hiszen már az első üzenetükben mindent megmutatnak magukból. Ezzel azonban biztosan nem érnek célt Ádámnál.

Szabó Ádám
Fotó: tv2

„Amióta elkezdődött a Sztárban Sztár, hihetetlenül megugrott a követőim száma és hihetetlen mennyiségű üzenet érkezik. Ezek nagy része gratuláció és biztatás, illetve a zeneiségemnek szól, de egyre több olyan üzenetet kapok, amiben felajánlkoznak nekem lányok és hát fiúk is” – kezdte lapunknak nevetve az énekes, aki az első időkben még hízelgőnek találta a randira hívó üzeneteket, de mostanra kezd elszabadulni a pokol a közösségi oldalain.

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

„Természetesen hízelgő és egyben motiváló is, ha az embert elárasztják az ilyen jellegű üzenetek, hiszen így érzi, hogy van értelme a befektetett munkának, már ami a kondíciómat illeti. De azért van az a pont, amikor kezdenek kicsit kellemetlenné válni a dolgok. Az első adás után kezdtek beindulni a követőim és a második után szabadult el úgymond a pokol. Kicsit már félve nyitom meg a leveleket, mert egyre több olyan üzenetet kapok, amiben meztelen fotókat küldenek magukról lányok és meglepő lehet, de az idősebb korosztály is. Sőt egy-két fiú sem fogja vissza magát ilyen téren” – mondja Ádám, aki egy darabig még ezekre a megkeresésekre is reagált, de mára inkább csak törli az illetlen megkereséseket.

„Az első időkben szépen megköszöntem még ezeket az üzeneteket is, de mostanra már kissé zavaró, így csak a normális üzenetekre reagálok. Egyrészt nem vagyok kész egy új kapcsolatra, másrészt biztosan nem jöhetnek szóba nálam olyan lányok, akik a testükben látják az egyetlen értéküket” – szögezte le a TV2 sztárja.

Nagy Ádám Rag'n'Bone Manként

Megint nagyot robbanhat

Szabó Ádám eddigi átalakulásaival hatalmas sikert aratott és most vasárnap is jó eséllyel megdobogtatja majd a női szíveket, hiszen John Newman bőrébe bújva énekel majd egy szívfacsaró szerelmi vallomást. A világsztár ráadásul elég karakteres ahhoz, hogy Ádám megint megmutathassa, ő nem „csak” egy harmónikás, de egy kiváló képességű énekes is.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!