Létrehozva: 2020.08.03.

Fegyverrel fenyegetőzött Szilágyi István özvegyének zaklatója

Úgy tűnik, hiába jelentik fel a férfit, aki Szilágyi István halála óta folyamatosan terrorizálja Joli nénit és a segítőit.

Szilágyi István özvegye mellett ugyan folyamatosan ott vannak a segítői és néhány hete már egy kamerarendszer is védi a biztonságát, mégis kénytelen félelemben tölteni mindennapjait.

Rendre megjelenik az utcában egy férfi, aki korábban ugyan jó kapcsolatot ápolt a családdal, de a színész tragikus halála óta zaklatja az özvegyet és mindenkit, aki segíti őt. Ahogyan arról a Ripost korábban beszámolt, a részeges és agresszív férfi már kétszer próbált meg rátörni Joli nénire, egyszer pedig meg akarta ütni, majd leköpte azt a fiatal fiút, aki önkéntesként vigyáz rá. Mindkét alkalommal kihívták a rendőrséget, de az illető a figyelmeztetések dacéra is visszajár a házhoz.

Szerda este szintet is lépett és egy lőfegyvert lóbálva ordibált az utcán. Lapunknak egy szemtanú mesélte el a történteket.

„Jól ismerjük ezt a jómadarat és jól ismeri a rendőrség is. Ha jól tudom, tucatnyi ügyben van ellene eljárás, de semmiből sem tanul. Ha iszik, vadállattá változik és beleköt az élőfába is. Nemrég a városközpont kereszteződésében a nemi szervét himbálva irányította a forgalmat, máskor pedig hulla részegen fetreng a bolt előtt. Most is be volt állva, de ezúttal egy pisztolyt lengetve ordibált, majd a bokorban bujkált. Végül a rendőrök vitték el... Úgy hallottam, hogy a pisztoly nem volt megtöltve, bár ha így is van, nem értem, hogy miért engedték ki! Csütörtök este már megint itt kódorgott és hangoskodott a környéken” – mesélte egy környékbeli.

Fotó: facebook

Joli néni nem érti, hogy a korábbi barát miért fordult ki ennyire magából, azt pedig pláne nem, hogy miért éppen őt pécézte ki magának.

„Amíg a férjem élt, sosem volt velünk ellenséges, de mióta Pista nincs itt, pokollá teszi az életemet. Nem tudom, mi változott meg benne, de tényleg félelmetes, amikor üvöltve fenyeget engem és a segítőimet a kertkapuba” – mondta lapunknak az özvegy, aki nagyon megrémült, amikor meghallotta, hogy mi történt szerdán a háza melletti kisbolt előtt.

„Azt nem hittem volna, hogy fegyverrel jön a házam környékére… Szerintem most túllőtt a célon és nagyon remélem, hogy meg is kapja ezért a büntetését! Bele sem merek gondolni, mi történhetett volna, ha töltve van a pisztoly!” – mondta felháborodva Joli néni.

A Ripost megkereste a rendőrséget, ahonnan az alábbi tájékoztatást kaptuk: „Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei 2020. 07. 29-én 20 óra 20 perckor saját észlelés alapján intézkedtek Budapesten a XVII. kerületi IV. utcában egy férfivel szemben, mert a bokorban bujkáló férfi viselkedése gyanús lett a rendőröknek. A rendőrök a férfinél egy feltehetőleg gáz-riasztófegyvert találtak ezért előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A BRFK XVII. kerületi Rendőrkapitányság annak tisztázása érdekében, hogy a fegyver minden kétséget kizáróan gáz-riasztófegyver-e nyomozást rendelt el és szakértő kirendeléséről határozott. Olyan információ, miszerint a férfi bárkit is megfenyegetett volna a fegyverrel a rendőrség tudomására nem jutott, ilyen bejelentés, feljelentés nem érkezett” – írták válaszukban.

Korábban önkéntes segítője volt férfi A hetek óta fenevadként őrjöngő férfi két hónappal ezelőtt az elsők között tett látogatást Joli néninél, hogy kifejezze részvétét és felajánlja a segítségét. „Ha józan, nincs vele semmi baj. Szerintem csak akkor veszíti el az eszét, ha iszik és mostanában folyton iszik… Amikor Pista meghalt, azonnal jött és segített. Ő tette rendbe a kályhámat és itt volt, amikor a kertet pakolták az önkéntesek. Aztán történt valami és teljesen kifordult magából. Ki kell mondani, hogy veszélyes!” – jelentette ki az özvegy.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Egy 10 éves gyermek 38 másodperc alatt győzte le a többszörös világbajnok sportolót

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

vg.hu

Meglepő katonai szövetségest talált Oroszország

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

mandiner.hu

Franciaországban annyira súlyos a helyzet, hogy Amerika biztonsági riasztást adott ki állampolgárai számára

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

travelo.hu

Videó: Ez a somogyi település a húsvéti dekorációk mogulja

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

SZTÁR

Megható fotó, így öleli kislányát Hosszú Katinka

SZTÁR

A Next Top Model Hungary stylistja: a modellek hibája néha tervezett

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai