Karácsony belesodorna minket a háborúba

POLITIK
2 éve

Fegyverrel fenyegetőzött Szilágyi István özvegyének zaklatója

Úgy tűnik, hiába jelentik fel a férfit, aki Szilágyi István halála óta folyamatosan terrorizálja Joli nénit és a segítőit.

Szilágyi István özvegye mellett ugyan folyamatosan ott vannak a segítői és néhány hete már egy kamerarendszer is védi a biztonságát, mégis kénytelen félelemben tölteni mindennapjait.

Rendre megjelenik az utcában egy férfi, aki korábban ugyan jó kapcsolatot ápolt a családdal, de a színész tragikus halála óta zaklatja az özvegyet és mindenkit, aki segíti őt. Ahogyan arról a Ripost korábban beszámolt, a részeges és agresszív férfi már kétszer próbált meg rátörni Joli nénire, egyszer pedig meg akarta ütni, majd leköpte azt a fiatal fiút, aki önkéntesként vigyáz rá. Mindkét alkalommal kihívták a rendőrséget, de az illető a figyelmeztetések dacéra is visszajár a házhoz.

Szerda este szintet is lépett és egy lőfegyvert lóbálva ordibált az utcán. Lapunknak egy szemtanú mesélte el a történteket.

„Jól ismerjük ezt a jómadarat és jól ismeri a rendőrség is. Ha jól tudom, tucatnyi ügyben van ellene eljárás, de semmiből sem tanul. Ha iszik, vadállattá változik és beleköt az élőfába is. Nemrég a városközpont kereszteződésében a nemi szervét himbálva irányította a forgalmat, máskor pedig hulla részegen fetreng a bolt előtt. Most is be volt állva, de ezúttal egy pisztolyt lengetve ordibált, majd a bokorban bujkált. Végül a rendőrök vitték el... Úgy hallottam, hogy a pisztoly nem volt megtöltve, bár ha így is van, nem értem, hogy miért engedték ki! Csütörtök este már megint itt kódorgott és hangoskodott a környéken” – mesélte egy környékbeli.

Fotó: facebook

Joli néni nem érti, hogy a korábbi barát miért fordult ki ennyire magából, azt pedig pláne nem, hogy miért éppen őt pécézte ki magának.

„Amíg a férjem élt, sosem volt velünk ellenséges, de mióta Pista nincs itt, pokollá teszi az életemet. Nem tudom, mi változott meg benne, de tényleg félelmetes, amikor üvöltve fenyeget engem és a segítőimet a kertkapuba” – mondta lapunknak az özvegy, aki nagyon megrémült, amikor meghallotta, hogy mi történt szerdán a háza melletti kisbolt előtt.

„Azt nem hittem volna, hogy fegyverrel jön a házam környékére… Szerintem most túllőtt a célon és nagyon remélem, hogy meg is kapja ezért a büntetését! Bele sem merek gondolni, mi történhetett volna, ha töltve van a pisztoly!” – mondta felháborodva Joli néni.

A Ripost megkereste a rendőrséget, ahonnan az alábbi tájékoztatást kaptuk: „Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei 2020. 07. 29-én 20 óra 20 perckor saját észlelés alapján intézkedtek Budapesten a XVII. kerületi IV. utcában egy férfivel szemben, mert a bokorban bujkáló férfi viselkedése gyanús lett a rendőröknek. A rendőrök a férfinél egy feltehetőleg gáz-riasztófegyvert találtak ezért előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A BRFK XVII. kerületi Rendőrkapitányság annak tisztázása érdekében, hogy a fegyver minden kétséget kizáróan gáz-riasztófegyver-e nyomozást rendelt el és szakértő kirendeléséről határozott. Olyan információ, miszerint a férfi bárkit is megfenyegetett volna a fegyverrel a rendőrség tudomására nem jutott, ilyen bejelentés, feljelentés nem érkezett” – írták válaszukban.

Korábban önkéntes segítője volt férfi A hetek óta fenevadként őrjöngő férfi két hónappal ezelőtt az elsők között tett látogatást Joli néninél, hogy kifejezze részvétét és felajánlja a segítségét. „Ha józan, nincs vele semmi baj. Szerintem csak akkor veszíti el az eszét, ha iszik és mostanában folyton iszik… Amikor Pista meghalt, azonnal jött és segített. Ő tette rendbe a kályhámat és itt volt, amikor a kertet pakolták az önkéntesek. Aztán történt valami és teljesen kifordult magából. Ki kell mondani, hogy veszélyes!” – jelentette ki az özvegy.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Alig takarja valami a hatalmas fenekű e-sportolónő melleit - képek

origo.hu

Erre készül együtt Radics Gigi és Oláh Ibolya

borsonline.hu

Súlyos döntést hozott Suhajda Szilárd családja

hirtv.hu

Márki-Zay Péter: Szavakban migránsellenes Orbán Viktor szervezi a migrációt

metropol.hu

Micsoda családi kép! Így ünnepeltek Szabó Zsófiék

hirtv.hu

Spanyolországban a konzervatív Néppárt nyerte a helyhatósági választásokat

origo.hu

Megdöbbentő, miket akart egy férfi becsempészni Amerikába

astronet.hu

Napi horoszkóp 2023. május 30.: a Mérleg Holdnál a mérlegelés javasolt

ripost.hu

Az anya sikolya törte meg a kórházi folyosó csendjét: fia a szeme láttára halt meg

ripost.hu

Lebuktatták a rajongók Nótár Mary-éket

ripost.hu

„Ennek semmi köze nincs a kapcsolatunkhoz” – Ebbe nagyon belenyúlt Király Viktor

ripost.hu

Ne dobd ki a használt teafiltert, nyáron életmentő lehet

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

A Bors úgy értesült: Jelentősen javult Gálvölgyi János állapota

SZTÁR

Csepregi Éva fia szoknyában locsol húsvétkor

SZTÁR

Oszter özvegye család nélkül húsvétozik, de nem marad egyedül

HŰHA

Döbbenet: ez történt Dolly mentett kutyáival

SZTÁR

Megszakad a szív! Sorra búcsúznak a hírességek Tina Turnertől - Fotó!

SZTÁR

„Ilyen stílussal menjen a cirkuszba énekelni”: kegyetlenül kiosztották Peter Srámeket

SZTÁR

Az anyaság első évéről beszélt a gyermekét egyedül nevelő szépségkirálynő

SZTÁR

Mindenkit lesokkolt Opitz Barbi friss fotója, több vitát is indított