Létrehozva: 2020.07.22.

Kivonult a rendőrség: Gusztustalan dolgot tett Szilágyi István özvegyének zaklatója – Videó

Nem csitulnak a kedélyek a május 3-án tragikus körülmények között elhunyt színész özvegye körül. Visszatért a részeg zaklató...

Szilágyi István haláláig jó kapcsolat volt Jolika néni és a környéken jól ismert férfi között, de a tragédia óta ez megváltozott. Az özvegynek fogalma sincs, miért kattant be a korábbi jó barát, de azt mondja, egyszerűen nem lehet bírni vele. Mint ismeretes, néhány hete őrjöngve akart bejutni a házba, hogy pénzt kérjen, de akkor a kamerákat felszerelő biztonsági cég járőrei a rendőrséggel karöltve ezt megakadályozták. A férfi a figyelmeztetések ellenére sem állt le, mi több folyamatosan fenyegeti Joli néni segítőit, köztük azt a 15 éves kamaszfiút, aki naponta látogatja az özvegyet.

Fotó: Ripost

„Néhány napja sétálni indultunk, amikor az út túloldalán megjelent az a férfi. Ordított, hogy mindenkit kinyír. Fogalmam sincs mi a baja, hiszen korábban jó volt a kapcsolatunk. Végül ahogy kijöttünk a boltból és hazafelé indultunk, odarohant hozzánk és meg akarta ütni Gergőt, aki szerencsére fürge gyerek és el tudott hajolni. Végül szó szerint bemenekültünk a kapun és bezárkóztunk” – mesélte lapunknak az özvegy, aki később a kamerán keresztül látta, hogy a férfi leköpte fiatal segítőjét.

„Gergő nem sokkal ezután kiment a kapuhoz, hogy megnézze itt van-e még ez a jómadár és persze ő éppen a kapum előtt sétálgatott, ahogy meglátta a fiút, visszafordult és beköpött a kerítésen” – idézte fel a történteket felháborodva az özvegy, aki ezután úgy döntött, másodszor is feljelentést tesz a zaklató ellen.

„Legutóbb nem indult ellene eljárás, de remélem most már foglalkoznak vele, hiszen azóta is fenyeget és azért az mégsem járja, hogy egy gyereket is fenyegessen és zaklasson, pláne, hogy az én portámon leköpje” – fakadt ki Jolika néni, aki ottjártunkkor éppen a rendőrséget várta, hogy átadhassa a bizonyító erejű kamerafelvételt.

Az özvegy most azon gondolkodik, hogy örökbe fogad egy házőrző kutyát, aki megvédheti őt és segítőit, hiszen attól tart, hogy a rendőrök hiába figyelmeztetik majd másodszor is a férfit, az részegen újra zaklatni fogja őket.

Joli néni egyre jobban érzi magát Szilágyi István özvegye sosincs egyedül, amióta megtörtént a tragédia. Segítői ráadásul rengeteg programot szerveznek neki. Nemrég elvitték őt Borsodnádasdra, ahol találkozhatott régen látott unokatestvérével és gyermekkori barátaival. „Fantasztikus utazás volt, hiszen ezer szálon kötődöm Borsodnádasdhoz. Jó volt felidézni a sok szép emléket és persze csodálatos érzés volt megölelni a sok régen látott barátot és persze az unokanővéremet is. Vendégül láttak minket és úgy váltunk el, hogy mostantól minden hónapban meglátogatom őket”- mesélte boldogan az özvegy, aki a Baptista Szeretetszolgálat jóvoltából nem érkezett üres kézzel. „A csomagtartó színültig volt adománnyal, amit nagy örömmel fogadták az ottani családsegítő munkatársai”- mondta Joli néni.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Max Verstappen egy másik világsztárra cserélte a barátnőjét

origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

borsonline.hu

Elon Musk kitálalt az ufókról, döbbenetes dolgot mondott

hirtv.hu

A Fidesz-KDNP rendkívüli testületi ülés összehívását kezdeményezte a XVIII. kerületben a Koppenhága-ügy miatt

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

origo.hu

Király Viktor elmondta, miért ment tönkre a házassága

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Újabb álompár van születőben? Nagy Ő Natira hajt a magyar rapper

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

SZTÁR

Elképesztő fotók! Undorító, félelmetes állatokkal fotózták a TV2 sztárjait - galéria

SZTÁR

Anne Hathaway: Üzemanyagként tekintettem az alkoholra

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja