Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2020.07.29.

Elképesztő változás: Tíz évet fiatalodott Szilágyi István özvegye

Az idős asszonyt korábban támogatni kellett, ha az utcára lépett, de ma energikusan sétál, csinos ruhában jár...

Szilágyi István és felesége több mint 50 éven át éltek együtt, így természetes, hogy a május 3-án bekövetkezett tragédia óta nem telt el nap úgy, hogy Jolika néni ne gondolt volna a férjére. A könnyeit már felszárították a segítői, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy az idős asszony életét megtöltsék szeretettel és persze olyan programokkal, amik elterelik a gondolatait gyászáról. Joli néni az utóbbi hetekben megtanult újra mosolyogni és fantasztikus változáson ment keresztül. Meghízott, szép, új ruhákban jár és fiatal barátaival mindennap egy kerületi étterem teraszán ebédel, a tulajdonos felajánlásának jóvoltából.

„A férjemet és a fiamat semmilyen jótett, új ruha, finom étel vagy program nem adhatja vissza, de tény, hogy egyre jobban és jobban vagyok. A barátaim nem hagynak egyedül a borús gondolataimmal. Rengeteg energiát kapok a fiataloktól, akik itt vannak velem, nem beszélve arról, hogy rengeteg helyen jártam, amióta az én drága Pistám elment” – kezdte lapunknak Joli néni, aki már tervezi a következő kirándulást is.

„Nemrég a szülőföldemre utaztunk Borsodnádasdra, ahová a Baptista Szeretetszolgálattal még adományt is vittünk és ahol találkozhattam a gyermekkori barátaimmal és az unokatestvéremmel is. De voltunk már strandon is lángosozni és szinte mindennap egy, a házamhoz közeli étteremben ebédelünk. Olyan finomakat eszem, hogy csak csuda… Ki is kerekedtem egy kicsit! Hamarosan elmegyünk a Parlamentbe Dezsővel és Gergővel, mert szeretném újra látni a Szent Koronát és ha már ott járunk, megnézzük az Országházzal szemben álló két kültéri szobromat is” – mesélte boldogan az özvegy, aki arra is készül, hogy méltó emléket állítson Szilágyi Istvánnak.

„Sok időt töltök azzal esténként, hogy rendezgetem a több száz fényképet, ami Pista életét mutatja be. Szeretnék rendezni egy kiállítást ezekből a képekből, és persze a filmes relikviákból. Remélem még idén sikerül tető alá hoznunk Dezsővel” – mondta Joli néni, aki újra szeret tükörbe nézni. „Éveken át kerültem a tükröket, mert nagyon öregnek éreztem magam és bevallom, nem is foglalkoztam a külsőmmel. Pista temetése előtt aztán jött hozzám egy kedves fodrász, egy pedikűrös és új ruhákat is kaptam. Ráadásul egy aranyos fogászdoktornő dolgozik a mosolyomon is. Szinte megdöbbenek, ha ma belenézek a tükörbe, mert nem ismerek magamra. Csak azt sajnálom, hogy Pista nem láthatja, milyen csinos asszonyka lett belőlem...” – szomorodott el egy pillanatra az özvegy, aki ha otthon van, legszívesebben Szilágyi István portréján dolgozik a műtermében, vagy dédelgeti macskája kölykeit, akik vidámságot csempésznek az estéibe.

Már nem számít családjára Jolika néninek két hónappal ezelőtt nagy szüksége lett volna a családjára, de tőlük néhány telefonhíváson kívül nem érkezett érdeklődés. Az özvegyasszony egy darabig várta, hogy meglátogassák, de végül Szilágyi István temetésére is csak a testvére érkezett meg. Külföldön élő volt menye és unokája nem sok érdeklődést mutat iránta, így az özvegy, már nem is számít rájuk. „A családom egy részével tartom valamennyire a kapcsolatot, de úgy igazán senkivel sem. A volt menyem és az unokám nem keres, de már ne is keressen, hiszen idegenektől több szeretetet és vigasztalást kaptam, mint tőlük” – mondta Joli néni.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezt mondta Jürgen Klopp a Liverpool kudarca után

origo.hu

Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

magyarnemzet.hu

Klopp egy játékost emleget, ő lehetett volna a siker kulcsa?

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

mandiner.hu

A spanyolok szerint Magyarország már nem tartozik Európához

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

mindmegette.hu

Itt a vége: Széll Tamás szomorú bejelentésére senki sem számított

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

„Hű, de taplón beszél” — új szerelme miatt féltik Berki Mazsit

HŰHA

Aurelio mégsem változott meg? Videóban őrjöng az interneten

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó

SZTÁR

Zokogva omlott össze a Next Top Model Hungary versenyzője