2 éve

Szanaszét tetováltatta a testét Justin Bieber

Hiába növesztett csúnya bajuszt egy időre a kölyökképű popsztár, a rajongók továbbra is a tetoválásaival foglalkoznak. Justin Bieber teste immár valóságos tintavarrott műalkotás.

 

Kevereg a sztárvilágban sok tetoválásfüggő híresség, köztük Justin Bieber immár megkérdőjelezhetetlen vezéralaknak számít. Több mint 40 ábrát varratott eddig magára és ahogy a látványból sejthető, mindegyik fontos üzenetet hordoz. És ha valaki veszi a fáradságot és áttanulmányozza a rengeteg motívumot, még végül arra a következtetésre is juthat, hogy ez a csávó egyáltalán nem egy üresfejű, ostoba fickó.

Fotó: Profimedia

Kevesen tudják Bieberről, hogy hívő – egyébként az amerikai karizmatikus egyház tagja -, ebből a szemszögből viszont egyáltalán nem meglepő, hogy tetoválásainak többsége vallási tematikájú. Legelső tetkóját 2012-ben csináltatta, ez mindössze 3 betűből állt: FYI – állítólag azt a lelki utat jelképezi, amelynek során az énekes megtalálta Jézusba vetett hitét. Kisvártatva imára kulcsolt kezeket varratott a vádlijára.

Fotó: instagram

Később látványos elemekre váltott: mellkasán egy hatalmas kereszt látható, illetve egy felirat: „Az Úr fia”. Legnagyobb tetoválásán pedig gótikus angyalok küzdenek a gonosszal. Vállán egy zsoltárból vett idézetet visel:

Fotó: Getty

Szavad fáklya a lábam elé, világosság az utamon”.

Nyakára a „Patience”, azaz türelem szót varratta, melynek tartalmát spirituális életvezetésnek szánta.

Fotó: Getty

Azért a nyakát választotta hozzá, hogy minden reggel, amikor belenéz a tükörbe, szembesüljön vele, ez lehessen az irányadó gondolat minden egyes napra.

Az összetartozás jelei

Az énekes kimondottan családcentrikus lehet, hiszen ebben a témakörben is számtalan ábra került a testére. Szülei iránti tiszteletét, az összetartozást egyebek mellett a csípőjére varratott tengeri sirály mutatja – ezt a jelet összes családtagja viseli. Bordamagasságban Yeshua feliratot rakatott, épp ilyen tetoválást visel az édesapja is.

Fotó: Getty

Édesanyjának születési dátumát (1975) is megtaláljuk Bieber testén, igaz római számokkal – más kérdés, hogy a tetoválómester rosszul írta föl a jegyeket. Az énekes jobb karján a hatalmas szem szintén édesanyjával kapcsolatos, arra utal, hogy bármerre is jár, bármit is csinál, mindig méltóságteljes marad, hiszen tudja, hogy anyja figyel rá. Lapockája mentén titokzatos két szó olvasható: Stratford Cullitons, ezzel nagyapjának állít emléket. Az öreg rendszeresen vitte hokimeccsekre, ez volt a kedvenc csapatuk.

Zsáknyi pénz hozott a bölcs bagoly

Sejthető, hogy egy olyan kaliberű énekes, mint Justin Bieber, nem hagyja ki pályafutásának fontos állomásait tetoválásai közül. 2012-ben, amikor kijött „Believe” című új albuma, egy hatalmas bagoly került az egyik alkarjára, közvetlenül a könyöke alá. A bölcsesség szimbólumaként ismert jelet aztán bevitte a kampányába, és nemcsak a lemezt népszerűsítette vele sikeresen, hanem a hozzá kapcsolódó koncertkörútját is.

Fotó: Getty

Ez a bagoly állítólag súlyos milliókat hozott a kasszába. Az ügyes húzás után nem volt meglepő, hogy Bieber 2014-ben szintén a testén tudatta a külvilággal, hogy érlel magában valamit: “Don't let your dreams float away” (Ne hagyd, hogy elillanjanak az álmaid). S lám, hamarosan új albummal rukkolt elő Purpose – azaz Cél címmel, és már senki sem csodálkozott, hogy hirtelen egy violinkulcs ábrája bukkant fel a füle mögött.

Fotó: Getty

De bárhogy is nézzük Bieber tetoválásait, mindegyik életének egy-egy fontos állomását jelzi. Ám van köztük egy különösen érdekes felirat közvetlenül a bal térde fölött, oda ezt varratta: „Better at 70”. Talán azt jelenti, hogy 70 éves korára sokkal jobb emberré szeretne válni, mint amilyen most. Meglátjuk!

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Salma Hayek hatalmas melleit nézhette a teljes násznép - fotó

borsonline.hu

Facebookot használsz vagy Messengert? Figyelmeztetést adtak ki, nagy veszélyben lehetsz

magyarnemzet.hu

Fogyókúrás eszközként használják, hiánycikk lett az Ozempic

ripost.hu

Tóth Andi kitálalt, ilyen a kapcsolata valójában Marics Petivel

vg.hu

A számok nem hazudnak: 1600 milliárdos lyukat ütött a magyar költségvetésen az Európai Unió

origo.hu

Újabb sztártól búcsúzik a világ

astronet.hu

Februári angyalhoroszkóp 2023: mit üzen az őrangyalod a következő hónapra?

ripost.hu

Csillagjegyed megmutatja, ki a te tökéletes lelki társad

ripost.hu

Megint beszóltak G.w.M-nek: Most földrajzból kapta az ívet

heol.hu

Kényelmet és extra kedvezményeket nyújt a Lidl digitális szórólapja(x)

she.life.hu

Kedves lányos anyukák! Kérlek, beszélgessetek a lányotokkal az intim higiéniáról!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

SZTÁR

Gyanús videóval üzent Vajna Timi: megcsalta a vőlegénye?

SZTÁR

Völgyi Zsuzsi: Megvédem a magánéletemet

SZTÁR

Újabb botrányt robbantott ki Czutor Zoli: ezeket a nőket ítéli el!

SZTÁR

Tovább kötekedik Szabyest: ezúttal Zámbó Krisztiánba szállt bele

SZTÁR

Hogy lett hazánk 37. leggazdagabb embere Jákob Zoltán?

SZTÁR

„Életem egyetlen igaz szerelme” – Meglepő, ki rabolta el az Exatlon bombázójának szívét

SZTÁR

Megpuccsolhatták Schobert Norbi cégét

SZTÁR

Nagy bejelentést tett Schobert Norbi