Létrehozva: 2020.01.19.

Kandász Andreának Göncz Árpád jósolta meg az örök szerelmet

Kandász Andrea egy véletlennek, vagy inkább a sors kegyének köszönheti, hogy 1997. október 4-én összetalálkozott Borszéki Ferenccel, akivel azóta elválaszthatatlanok.

Kandász Andrea és férje közös történetük kezdete egyébként egybeesik a TV2 indulásának napjával, hiszen Andi riporter, míg Feri operatőr volt abban az időben. Ez a találkozás szerelem volt első látásra, de ezt elsőként Magyarország akkori köztársasági elnöke, Göncz Árpád vette észre. Andi ugyanis aznap egyedüliként készíthetett interjút vele és Václav Havel cseh köztársasági elnökkel.

Fotó: Kandi

Feri és én a megismerkedésünk óta számoljuk a házasságunkat. Aznap indult a TV2, és a főnökeim engem jelöltek ki, hogy menjek el Prágába a Havel–Göncz-csúcstalálkozóra, és készítsek interjút a cseh elnökkel. Szerettem volna, ha egy olyan operatőr jön velem, akit már ismerek, de „sajnos” ő nem ért vissza egy másik munkáról, így Feri utazott velem. Már az utunk nagyon jól sikerült, gyakorlatilag megállás nélkül, végig beszélgettünk, de nem gondoltunk semmi többre, hiszen mindketten házasságban éltünk. Igaz, akkorra már nem volt minden tökéletes sem nála, sem nálam”

– idézte fel szerelmük kezdetét a Ripost-nak Kandász Andrea. Végül egyedüliként járt sikerrel aznap, ami az interjút illeti, miután kiszúrta, hogy Göncz Árpád és Václav Havel egy távoli sarokban beszélget egymással, a fiatal riporter pedig megszólította őket, és a magyar köztársasági elnök kedvesen igent mondott a nyilatkozatra.

Fotó: Kandi

„Végül remek interjúnk lett, és jól sikerült az élő bejelentkezés is, vagyis nagyszerűen működtünk együtt Ferivel. Árpi bácsi a végén ránk nézett, és megkérdezte, hogy házasok vagyunk-e. Persze mi zavartan mondtuk, hogy csak aznap ismerkedtünk meg. Erre ő ránk kacsintott, és közölte: „Akkor majd lesznek, drágáim…”

– idézte fel a beigazolódott jóslatot nevetve a TV2-n futó #KandászMamik-Szerelem, Szülőszoba, Család című műsor producer-műsorvezetője. Hogy Göncz Árpádnak mennyire igaza lett, azt az is jól mutatja, hogy Andi és Feri éppen a napokban ünnepelték 22. évfordulójukat.

Szerelmük ugyan példamutató, amelyeknek a jó házasságban élő baráti párok nagyon örülnek, mégis akadnak néhányan, akik képtelenek voltak elfogadni, hogy érzelmi közösségük egyre csak erősödik az évek, évtizedek alatt.

Fotó: Kandi

„Furcsa, de igaz, hogy voltak olyan barátaink, akik az évek alatt szép csendben kikoptak mellőlünk, pedig mi nem tettünk semmi mást, csak kimutattuk az egymás iránt érzett szerelmünket az ő társaságukban is. Éppen ez volt az, ami akaratunkon kívül éket vert közénk és néhány barátunk közé, mert a nők, szó szerint féltékenyek voltak, amiért a férjük nem úgy viszonyul hozzájuk, mint Feri hozzám. A pasik pedig attól érezték magukat rosszul, hogy otthon folyton azt hallgatták: nekik is úgy kellene viselkedniük, mint ahogyan azt mi tesszük egymással. Egyébként csendben jegyzem meg, a pasiknak és a csajoknak is igazuk volt”

– tárta szét a karját Kandász Andrea, aki a nap 24 órájában együtt van férjével, hiszen az irodán is osztoznak.

A műsorvezető éppen emiatt meglepődött, amikor szembesült a ténnyel, hogy több mint két évtizede tart a szerelem közte és a férje között. Ő ugyanis úgy érzi, legfeljebb egy év telt el azóta, hogy egy átdolgozott nap után megvallották egymásnak érzelmeiket, és Andi bemutatta Ferit kislányának, aki mára már 25 éves felnőtt nővé cseperedett…

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szüzessége elvesztéséről beszélt Tóth Andi

origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

hirtv.hu

Betiltotta és elképesztő vádakat fogalmazott meg a kerületi polgármester Orbánék konferenciájáról + videó

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

hirtv.hu

Hídpénzbotrány: Kiderült, hol landolhatott a Lánchíd-felújításból „kiszedett” másfélmilliárd forint

origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

travelo.hu

Nem túl jó hír az Ausztriába igyekvőknek

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

LOVE

"Ez nyílt titok..." – Azt pletykálják, egy rapperrel jött össze Fésűs Nelly lánya

LOVE

Lehull a lepel: Ez a sokoldalú üzletember Weisz Fanni új szerelme

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó

SZTÁR

Zokogva omlott össze a Next Top Model Hungary versenyzője