Létrehozva: 2020.01.02.

Ezek voltak a tavalyi év legnagyobb celebbotrányai

A 2019-es év is tele volt hatalmasabbnál hatalmasabb botrányokkal, melyeket a hazai sztárvilág illusztris tagjai robbantottak ki.

Nem is volt könnyű dolgunk, amikor ki kellett választanunk azt az ötöt, amely a leginkább felborzolta a kedélyeket…

Fotó: facebook

Koholák Alexandra a butaság vámszedője…

Alexa már azzal is kiverte a biztosítékot, hogy hozzá ment a nála évtizedekkel idősebb „szellemi vezetőhöz”, Farkas Balázshoz. Valójában azonban akkor rúgta el azt a bizonyos pöttyöst, amikor férjével közösen megalapították spirituális központjukat, ahol karkötőbe zárt, Svájcból érkező energiákat árulnak telefonon keresztül. Ezek az energiák állításuk szerint mindenre jók. Havi 5 ezer forintért nem csak testi, de lelki és anyagi problémákra is megoldást ígérnek a hiszékeny rászorulóknak. Ez persze nem is lenne akkora gond, ha nem kampányoltak volna azzal, hogy pusztán a gondolat erejével képesek meggyógyítani rákos megbetegedéseket, vagy éppen a cukorbajt… Alexa Balázséknál is megpróbálta megvédeni a szépen fialó vállalkozásukat, de védőbeszéde olyannyira átlátszóra és káoszosra sikerült, hogy a fél ország rajtuk nevetett. Az egyértelmű bukta ellenére a közösségük ma is létezik és folyamatosan csalnak ki pénzt emberektől…

Fotó: Markovics Gábor

Kozsó Amerikában került rács mögé…

A szomorú szamuráj számára nem indult túl szerencsésen a 2019-es év, hiszen bár már szinte hazajár Amerikába, január 1-jén letartóztatták a repülőtéren, amikor megpróbált belépni az országba. 39 napon át tartották fogva egy floridai börtönben, mert „gond” volt a zöldkártyájával. Amikor ugyanis azt kiállították, az énekes kötelezte magát arra, hogy bizonyos ideig az államokban marad, de ő ezt nem tartotta be és hazautazott. Bár a félreértés végül tisztázódott és Kozsót bocsánatkérések közepette szabadon engedték, ügyvédjével úgy döntöttek, hogy kártérítési pert indítanak.

Fotó: Ripost

Demcsák Zsuzsa részegen, jogsi nélkül vezetett…

A műsorvezető szinte minden évben előkelő helyet vív ki magának az év botrányai között, hiszen hol élő adásban beszél furcsaságokat, hol pedig elveszti a jogosítványát, mert ismét italozás után ül a volán mögé. 2019 júniusában éppen a Ripost egyik olvasója lett figyelmes arra, hogy a rendőrök félreállítanak egy autóst a Szentendrei út buszsávjából. Végül kiderült, hogy a sofőr nem más, mint az a Demcsák Zsuzsa, aki csak nemrég kapta vissza vezetői engedélyét, miután 2016-ban ittas vezetésért azt bevonták. Nem sokkal később az is napvilágot látott, hogy a műsorvezető megint ittasan vezetett, így végül újabb három évre eltiltották a vezetéstől és 700 ezer forint pénzbírságot is kapott. Zsuzsa még erre is rá tudott tenni egy lapáttal, amikor a Bors egyik olvasója lefotózta őt, amint november végén simán a volán mögé ült egy bevásárlóközpont parkolójában és indiai kedvesével az anyósülésen elhajtott a naplementébe. Tette mindezt természetesen jogsi nélkül.

Fotó: DFP

Drograzziát tartottak Árpa Attilánál

Szintén a Ripostnak köszönhetően került napvilágra, hogy 2019 márciusának egyik estéjén rendőrök és drogkereső kutyák szállták meg Árpa Attila budai otthonát, ahol végül két embert le is tartóztattak. Bár a színész saját bevallása szerint nem értette a dolog miértjét és emlékei szerint a rendőrök végül nem is találtak semmit az ingatlanban, később kiderült, hogy két embert is letartóztattak, nemrégiben pedig azt is hírül adtuk, hogy az ügyben drogkereskedelem miatt vádat is emeletek Árpa Attila ellen. A színész persze mindent tagad és többször is hangoztatta, hogy ő maga nem él tudatmódosító szerekkel és ennek bizonyításának érdekében bármikor kész alávetni magát drogtesztnek is.

Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

Gothár Péter, a zaklató

Tagadhatatlan, hogy az év legdurvább és egyben leggyomorforgatóbb botrányát Gothár Péter és a Katona József Színház produkálták. Mint ismeretes, a színház november 19-én egy hivatalos közleményben tudatta, hogy egy szerződéses munkatársa több esetben is erkölcsi határokat átlépő módon viselkedett a színház dolgozóival, ezért az illető már be se teheti a lábát a színház területére. Bár a teátrum nem leplezte le az illetőt, a Nemzet Művésze díjjal kitüntetett rendező Gothár Péter egy nappal később beismerte, hogy ő a zaklató. Az ügy innentől kezdve zavarossá vált, hiszen miközben a színház több esetet emlegetett, Gothár mindössze egy ügyet ismert el. Úgy tudni, az igazgató Máté Gábor titoktartási szerződést íratott alá a színház összes dolgozójával, akik így nem beszélhettek. Az áldozat kiléte így máig ismeretlen.

Ez is érdekelhet

origo.hu

A Liverpool bukott focistájának gyönyörű barátnője sokkoló kijelentést tett

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

Ennek a 4 csillagjegynek nagy pénz üti a markát még idén tavasszal

vg.hu

Új sorozat érkezik a Fix Magyar Állampapírból

life.hu

Tojásfestés akkor és most– hagyományos és modern technikák

hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

origo.hu

Hajdú Péter: Felkavart a beszélgetés Varga Judittal

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

SZTÁR

Megható fotó, így öleli kislányát Hosszú Katinka

SZTÁR

A Next Top Model Hungary stylistja: a modellek hibája néha tervezett

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai