3 éve

Damu Roland ingyen lép fel, adományt vár a nézőktől

December 5-én újra megrendezik a színész önálló estjét, de a belépőjegyért már egy forintot sem kell fizetni.

Meglepő bejelentést tett Damu Roland, aki november 29-én (napra pontosan 2 hónappal öngyilkossági kísérlete után) mutatta be önálló estjét, Én és Én címmel, egy gyertyákkal megvilágított pincehelyiségben. A közönségből többen is zokogásban törtek ki a dalok és versek hallatán.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Bár a premierre még 3500 forintba került egy jegy, a december 1-i előadásra már csak 2500 forintért árulták a belépőt. Kedd reggel jött Damu örömteli, ám egyben kissé furcsa bejelentése, miszerint december 5-én, csütörtökön is láthatják a nézők az előadást. Méghozzá teljesen ingyen!

A színész, aki mindent megtesz, hogy talpra álljon mindössze adományokat vár. Ám arról nem ejtett szót, hogy csak pénzt fogad-e el vagy esetleg másfajta adománynak is örülne.

„A nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel december 5-én, csütörtökön 19 órától ismét lesz előadás Én és ÉN címmel, Damu Roland önálló színházi estje. A BELÉPÉS INGYENES! (De adományokat elfogadunk) A lényeg, hogy gyertek és nézzétek”

- jelentette be a Facebookon Damu, aki még a premier előtt azt nyilatkozta a Tények Plusznak, hogy mindent egy lapra tett fel.

„Minden reggel újrakezdem az életemet. Mindent egy lapra tettem fel, emellett a munka mellett nem tudok mást csinálni, ez egy egész embert követel. Az elmúlt négy évben készült húsz magyar film. Indítottak öt sorozatot. Engem egyikbe se hívtak. Nincsen szponzorom, menedzserem, senki nem segít. Ha nem teszek érte, akkor nincs pénzem” – mondta őszintén.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!