Létrehozva: 2017.08.23.

Világsztárok lepték el Budapestet

Szinte megállás nélkül érkeznek hazánkba a világsztárok. Legutóbb Robbie Williams landolt Budapesten, hogy nálunk koncertezzen, de már napokkal a fellépése elõtt családjával együtt csodálta meg a tûzijátékot.

Több hollywoodi híresség is forgat vagy forgatott fővárosunkban az elmúlt hónapokban, és szinte mindegyikük posztolt képet közösségi oldalán élményeiről.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a világsztárok kedvenc városa Budapest, hiszen végre el tudják engedni magukat. A rajongók ugyanis itt sokkal kedvesebbek, mint a tengerentúlon, ahol rengeteg agresszióval is találkozhatnak. Persze voltak, akik testőrrel járták be Budapestet, de a legtöbben egyedül is nekivágtak felfedezni a várost. Abban viszont mind egyetértenek, hogy fővárosunk gyönyörű, és a magyar emberek nagyon barátságosak, és – bár megnézik a sztárokat többnyire hagyják élni őket.

 

Jennifer Lawrence a hotel ablakából posztolt

Hiába igyekezett test­őre és a stáb elrejteni a rajongók elől, fotósunknak kétszer is sikerült lencsevégre kapnia az Oscar-díjas világsztárt, noha a stábtagok szerint, amint megérkezett a forgatási helyszínre – vagy bárhova a városba –, rögtön három esernyővel igyekeztek eltakarni őt, ahogy kiszállt a kocsiból. Jennifer Lawrence Facebook-oldalán osztott meg egy csodálatos fotót a kivilágított Lánchídról, melyet az elnöki lakosztály ablakából készített, amikor itt forgatta a Sparrow című kém­thrillert. Később arról is érkezett jelentés, hogy a világsztár egy belvárosi romkocsmában teljesen hétköznapi emberként a pultnál rendelte az italát.

 

Dakota Fanning barátnőivel fürdőzött Budapesten

 

BATH KWEENS

Dakota Fanning (@dakotafanning) által megosztott bejegyzés,

A csodaszép színésznő (jobb szélen) remekül érezte magát Budapesten. Áprilisban Luke Evans oldalán sétálgatott az Erzsébet hídon, később pedig barátnőivel próbálta ki a Gellért fürdőt, ennek köszönhetően osztott meg egy bikinis képet közösségi oldalán… A gyakori látogatás nem véletlen, hiszen Dakota Fanning az év első felében a The Alienist című sorozatot forgatta nálunk.

 

Jamie Foxx mindenkinek megállt egy közös fotóra

Jamie Foxx márciusban érkezett Budapestre. Szinte naponta töltött fel vicces fotókat és videókat Instagram-oldalára. Magángéppel landolt legújabb filmje, a Robin Hood forgatására. Az Oscar-díjas színész érkezésével egy időben azonnal megosztott egy képet, ahogy leszáll a gépről, aztán ráfeküdt egy Hello Hungary táblára, így köszöntve rajongóit. A színész ittléte alatt számtalan cikk született barátságos viselkedéséről. Rakonczai Imrével még dalra is fakadt egy klubban.

 

Jennifer Aniston férje is a Szigeten bulizott

Justin Theroux (jobbra) is kint járt a Hajógyári-szigeten, ahol egy közös képet is készített Wiz Khalifával. A fotó nagy port kavart, hiszen a rapper egy sodort cigarettával a kezében posztolt a közösségi oldalán, és sokan azt hitték, marihuánát fogyasztottak a buliban.

 

Mila Kunis és Ashton Kutcher szurkolt és bulizott

 

The Kutchers

Ashton Kutcher & Mila Kunis (@ashtonmila) által megosztott bejegyzés,

Már április óta lehetett tudni, hogy Mila Kunis a Bad Moms Christmas című amerikai filmet forgatja Budapesten és szeptemberig itt is marad. Az viszont meglepetés volt, hogy a színésznőt elkísérte férje, Ashton Kutcher, és a gyermekeiket is magukkal hozták. A család amint megérkezett hazánkba, rengeteg helyre ellátogatott, és remekül szórakozott. A fotósok először a vizes vébén kapták őket lencsevégre, majd a Sziget Fesztiválon a Pink-nagykoncerten sikerült néhány szemfüles rajongónak képet készítenie a derűs párról. Több vendéglátós is arról számolt be, hogy a család náluk ebédelt, és mennyire közvetlenek. Õk egyetlen alkalommal sem védték magukat testőrökkel, bárkinek szívesen adtak autogramot.

 

Családi kiruccanással egybekötött nagykoncert

 

@robbiewilliams #pricelessmoments #instamood #budapestagram AWxx

Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) által megosztott bejegyzés,

Robbie Williams feleségével és két gyermekükkel érkezett meg a fővárosba néhány nappal ezelőtt, így az augusztus 20-i tűzijátékról sem maradtak le. A zenész neje, Ayda Field Williams még egy videót is megosztott az Instagramon arról, ahogy élőben nézik a Lánchídról fellőtt fényjátékot. 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Fantasztikus változás az F1-ben: ilyen szemszögből még nem láthattuk a versenyeket

borsonline.hu

Harry herceg elsírta magát III. Károly döntése miatt, ez volt az utolsó csepp a pohárban

magyarnemzet.hu

Nagyon csúnya titok derült ki az Orbán-gyűlölő Lilu múltjából

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

mandiner.hu

Megint tüntet Magyar Péter, bezzegromániázik és bohócozik

origo.hu

Ezt még nem láthattad tőle! Till Attila többször elsírta magát

travelo.hu

Videó: Furcsa tárgyat látott a repülőgép utasa a magasban, le is filmezte

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

SZTÁR

Elképesztő fotók! Undorító, félelmetes állatokkal fotózták a TV2 sztárjait - galéria

SZTÁR

Anne Hathaway: Üzemanyagként tekintettem az alkoholra

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó

SZTÁR

Zokogva omlott össze a Next Top Model Hungary versenyzője

SZTÁR

Hoppá! Összejött az Exatlon két sztárja?