ÉLETMÓDI

Vérlázító indokkal tiltották ki ezt az anyukát kedvenc konditerméből

A nő megalázottan kényszerült elhagyni az edzőtermet. A kitiltás indoklása szerint még sportruházatán keresztül is túlságosan izgatóak voltak a keblei, és ez zavart másokat.

Az egyik kanadai kisvárosban, Orleansban történt eset hatalmas médiavisszhangot kapott, és a közvélemény egyhangúan beállt a családanya mögé.

Jenna Vecchiót arra kérte az edzőterem személyzete, hogy cserélje le a trikóját, mert a dekoltázsa zavarja a többi embert.  

Tágra nyílt szemekkel, kommentár nélkül hagytam ott az edzőtermet. A bérletemet leraktam a pultra, soha többet nem megyek vissza. Hihetetlen hogy valakit a méretei miatt utasítanak más ruha viselésére egy szabad országban. Nagyon megalázva éreztem magam, az egész szituáció borzasztó kellemetlen volt

- mondta Jenna, aki posztolt pár képet a Facebookra magáról. Történetesen azt a szerelést mutatta meg, ami a terem alkalmazottai szerint túl hivalkodó volt ahhoz, hogy edzhessen benne.

A konditerem tulajdonosa szerint több ember is panaszkodott a nő erősen kivágott felsője miatt. Ezért kérték meg, hogy öltözzön át. Sajnálja a történteket, de a sok kritikus megjegyzés miatt lépniük kellett. Jenna persze pofátlannak tartja, hogy pár hangadó miatt kelljen – az amúgy teljesen kulturált – sportszerelését lecserélnie. Az esetet annyira megalázónak találta, hogy jogi lépéseket fontolgat diszkrimináció miatt.

(Independent)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?