Létrehozva: 2015.07.28.

Mutasd, hogy alszol! Megmondjuk, hogy szeretsz!

Odabújsz párodhoz és átöleled alvás közben? Vagy inkább azt szereted, ha a feneked a hasához ér? Netán elhúzódsz tõle? Csak szólunk, hogy mindez mutatja, milyen is a kapcsolatotok!

Tudtad, hogy mindent elárul rólad az, ahogyan alszol? Ha háton fekve szeretsz aludni, az azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel erős, de visszahúzódó alkat vagy. Amennyiben csakis és kizárólag hason szunyókálsz, leginkább társaságban érzed jó magad. Az pedig, hogy pároddal együtt milyen módon alszol, kapcsolatodról árul el egyet s mást.

1. Kiskifli-nagykifli

A párok 18%-a szereti és alkalmazza is ezt a pozíciót alvás közben. Egyikőtök átöleli a másikat hátulról. Ez egyfajta védelmi póz. Karjaival védelmezi párját a "nagykifli", a "kiskifli" pedig maximális bizalmat ad neki. Meghitt, stabil lábakon álló kapcsolatra utal, ha így alszotok.

2. Lazább kiskifli-nagykifli

Nagyobb teret adtok egymásnak, párod már csak a kezével karol át - lássuk be, sok-sok együtt töltött év után így kényelmesebb a pihenés. Ezzel együtt is ez a póz érett és kiegyensúlyozott kapcsolatra utal.

3. Üldözéses lekövetés - menekülés

Abban az esetben alakul ki ez a póz, ha a pár egyik tagja próbál az ágy szélére húzódni, hogy levegőhöz jusson, de a másik folyton halad utána és igyekszik makacsul átölelni. Ennek két oka lehet. "Az üldözött" vagy szeret játszani, és azt mutatja, hogy nem könnyen kapható,

vagy egyszerűen csak szeretne kényelmesen aludni, zavarja az ölelés.

4. Összegabalyodva

Ebben a kapcsolatban hatalmas szenvedély dúl. Imádjátok egymást, és ez alvás közben is megmutatkozik. Semmi baj nincs azzal, ha szeretkezés után pár percig így maradtok, de egész éjszaka így aludni nem feltétlenül jó. A szakértő szerint túlságosan kötődhettek egymáshoz.

Sokan szeretnék ezt a pózt örökké megtartani párjukkal,de nagyon kevés az esély, hogy egy teljes éjszakát így kibírjanak. De azért próbálkozni lehet!

5. Oldott kötés

Ez a pozíció összegabalyodva kezdődik, de csak pár percig tart, majd mikor elálmosodtok, mindenki alszik a maga módján. Ha hiszed, ha nem, de ez sokkal erősebb kapcsolatra vall, mintha egész éjszaka egymásba bújva aludnátok. Ez azt mutatja, hogy szeretitek egymást, de mindkettőtöknek megvan a saját tere, amit tiszteletben tart a másik.

6. Szabad szerelem

Ha egymásnak háttal alszotok, és nem ér össze semmitek, nem kell kétségbe esni. Szakértők szerint ez jó dolog. A közelség és a függetlenség egyszerre van jelen a párkapcsolatban, ami tökéletes harmóniát eredményezhet. Szeretitek egymást, de a kellő teret és szabadságot is megadjátok a másiknak. A párok 27%-a ebben a pózban alszik. 

7. Szerető hátak


Ez a pozíció is általában a friss párkapcsolatra jellemző. Szerettek összebújni, összeérni. Érzitek egymást a hátatokkal, megvan tehát a testkontaktus, mégis mindketten kényelmesen alhattok.

8. Összesimulós, hajba szagolós

Ugye, te is pihegtél már párod mellkasán? Finoman hozzábújtál, lábaitokat összekulcsoltátok, ő pedig a hajadba fúrta az arcát... Ez a meghitt póz általában a friss kapcsolatokra jellemző, a meghittség, a védelmezés és a bizalom jele.

9. Kitúrlak-póz

Ugye, ismerős? Partnered önző módon szétdobja magát, és egyáltalán nem  hagy neked teret az ágyon! Ha idáig juttok egy kapcsolatban, tényleg ideje egy őszinte beszélgetésnek! Mert a folyamatos alárendelt-fölérendelt felállás hosszútávon torzítja a kapcsolatot.

A legjobb, ha az ágyban is egyenlő félként tekintetek egymásra.

Ez is érdekelhet

origo.hu

15 év után szakított a magyar énekesnő

origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

borsonline.hu

"Anya, szeretlek" - A pilóta dermesztő utolsó szavai, mielőtt a repülőgép lezuhant 135 emberrel a fedélzetén

magyarnemzet.hu

Vitézy: Karácsony most mutatta meg, miért kell őt leváltani

mandiner.hu

Megint leköröztük Európát: újabb óriásberuházást jelentett be Szijjártó Péter

origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

astronet.hu

Ennek a 4 csillajegynek beteljesülést hoz a Skorpió telihold

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

ripost.hu

Holttestet találtak egy szentesi társasház előtt: egy végrehajtót késelhettek halálra

ripost.hu

Most jött: rosszul lett és összeesett egy lány a Budapest Parkban, leállították a Blahalouisiana koncertet

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól