ÉLETMÓDI

Ettől lesz igazán forró a lovaglópóz

Ez a csodás póz több lehetőséget, gyönyört és élményt tartogat, mint hitted. Próbáld ki ezeket a tippeket, és felforrósodik az éjszaka!
  • Szerző: THE_D

Lehet, hogy eddig nem találtad meg az igazi szépséget a lovaglópózban, de az is lehet, hogy már korábban is a kedvenceid közé tartozott. Akármelyik csoportba is tartozol, ezekkel a tippekkel fűszerezve mindketten imádni fogjátok, ha a nő van felül.

1. Játszadozás a mellekkel

Ha a nő ül a férfin, akkor nem csak csodás látványt nyújt a férfi számára, de melle is tökéletesen szabadon van ahhoz, hogy simogatni lehessen. A mellbimbó különösen érzékeny terület, a mellek kényeztetése akár már önmagában is orgazmushoz vezethet.

2. Szorosan simulva

Ha a nő csípője nem csak fel és le, hanem előre és hátra is mozog, akkor csodás élményben lehet részetek. Préseljétek össze szorosan csípőtöket, a csiklót a férfi péniszének töve és hasának alsó része közti szakasz így masszírozni és ingerelni tudja. Fantasztikus élmény.

3. Szexuális segédeszközökkel

Elő a vibrátorral vagy a vibráló péniszgyűrűvel! A csikló ebben a pózban csak úgy kínálja magát, hogy extrákat is bevonjatok az együttlétbe!

4. Körkörösen

Mozgassátok úgy a csípőtöket, hogy a pénisz körkörös mozdulatokkal ingerelje a hüvely falát. Ennél ideálisabb lehetőség a G-pont megtalálására kevés van!

5. Változatos ritmus

Minden pózban igazán nyerő, ha játszotok a ritmussal. Különösen igaz ez a lovaglópózra, hiszen a szenvedélyes vágták közti szakaszokban kiélvezhetitek egymás testének látványát és tüzes pillantását is.

6. Fordított szereposztás

Az együttlétek legtöbbjénél a férfi tölti be az irányító szerepet. A lovaglópóznál azonban a nő kezében van az irányítás. Ez izgalmas és új élmény lehet mindkettőtök számára.

7. Szabad kezek

A mell és a csikló izgatásáról már volt szó, ne felejtsük el azonban, hogy ebben a pózban a férfi mindkét keze szabad. Így bátran simogathatja egyikkel a csiklót, másikkal pedig a mellbimbókat. A nő eszét fogja veszteni a gyönyörtől.

8. Összesimulva

Ha a lovaglópózban a nő felsőteste ráborul a férfiéra, az rendkívül intim, ráadásul külön szexivé teszi az érzést, ahogyan összeérnek a csupasz mellek és a has.

9. Le a földre

Az ágy nagyon kényelmes és praktikus helyszín, de érdemes ellátogatni egy puha szőnyegre is a földön. Így még nagyobb lendületet vehet a heves befejezés.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?