ÉLETMÓDI

A hatalom édes íze: Ebben a szexpózban leigázza a nő a férfit

Általában a férfiak irányítanak a hálószobában, de a királynő nevû szexpózzal garantáltan a nő veszi át az uralmat.

Az úgynevezett „királynőpóz” az erő és a hatalom érzésével tölti el a nőt szex közben. A legenda szerint ez a szexpóz az ókor legnagyobb úrnőjének, Kleopátrának kedvence volt. Nemcsak hivatalos szeretőin, hanem szolgáin és alattvalóin is alkalmazta - a neve is innen eredeztethető – írja a Mirror.

A királynőpózban a férfi kerül alárendelt szerepbe, hiszen a nő a partnere arcára ül, vagy guggol, a csiklóját, a vagináját és a fenekét pedig a partner orrához, szájához, állához dörzsöli, miközben az nyelvével, esetleg kezeivel izgatja őt.

Történelmi leletek és korabeli ábrázolások alapján kijelenthető, hogy  először az ókori Egyiptomban használták ezt a különleges szexpózt. A későbbiekben az ősi japán, a kínai és az indiai kultúrákban, valamint a középkori Európában is beilleszkedett a szexuális kultúrába.  Leggyakrabban az uralkodó osztályhoz tartozó asszonyok alkalmazták cselédeikkel, vagy adott esetben szolgáikkal szemben, amikor elöntötte őket a vágy, de nem volt épp a közelben a férjük, és nem akarták a teherbe esést megkockáztatni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?