ÉLETMÓDI

5 meghökkentő póz: A női öngyönyör izgalmas kulisszatitkai

Magukhoz nyúlnak a nők is, akárcsak a férfiak, ha eszelősen rájuk tör a vágy, és nincs más lehetőségük más módon orgazmushoz jutni. Az önkényeztetés teljes értékû gyönyört hoz, nem csoda, hogy a nők körében meglehetősen sok a maszturbálás-függő. Mutatjuk a mesterfogásaikat, jöjjenek az izgalmas részletek!
  • Szerző: A. G.

Mindig érdemes új pózok kipróbálására ösztönözni magad, hiszen a nem várt és új szexpozíciók akár nagyon kellemes meglepetést is okozhatnak. Arról nem is beszélve, hogy sokkal nyitottabb leszel partnered szexvágyai felé, ha magaddal szemben is nyitott vagy.

Érdemes lépésről-lépésre haladva új dolgokat kipróbálni, különböző szexjátékokat, új technikákat felfedezni és erotikus huncutságokkal fűszerezni a szexuális életet, úgy, hogy az később mindenki számára élvezetes és kielégítő lesz.

Az alábbi 5 szexpóz abban segít, hogy még jobban megismerd a tested, és minél hamarabb a csúcsra juss:

1. Csikló illesztés

A zuhanyrózsából vagy a kád fúvókáiból bugyogó víz kellemes bizsergetést okoz, ha a vízsugár a megfelelő szögben stimulálja a csiklót. A vizes örömök idilli élményt adnak,  csak tudnod kell jól használni a lehetőségeket, ne szégyelld épp oda illeszteni az öledet, ahol a legfinomabb bizsergést érzed. Az első pillanatban talán furcsa lesz a vízsugár csiklandozása odalent, de utána elönt a kellemes vágy és nagyon hamar végigveszít rajtad az orgazmus. Ha ez az élmény eddig kimaradt volna, itt az idő, hogy benézz a fürdőszobába!

2. Vibrátoros G-pont izgatás

Ha igazán újítani akarsz, tényleg érdemes befektetned egy különleges kis játékszerbe, mint a Womanizer orális szimulátor, miközben a G-pontod elérése érdekében a vibrátort is használod. A bizsergető érzés végül frenetikus orgazmust fog kiváltani és a tested csak úgy hullámzik majd a kéjtől! Valódi gyönyörben lesz részed, még akkor is, ha azt hiszed, hogy nincs meg az a G-pont. Csak csináld, ott lesz az!

Lapozz a folytatáshoz!


3. Fürge ujjak háton fekve

Miután kellően benedvesedtél, kezdd el dörzsölni finoman a csiklódat, míg a másik kezed ujját a hüvelyedben ki-be járatod és a kettő összhangba kerülésével a multiorgazmusod garantált! Ha vizuális típus vagy, akkor keress rá a pornós oldalakon, ahol az egészen apró részletekig mindent megmutatnak. Ezzel a technikával teljesen más szintű gyönyört tapasztalhatsz meg.

4. Egyszemélyes lovaglás

Ha azt az érzetet akarod kelteni, mintha valóban szeretkeznél valakivel, akkor nincs más hátra, minthogy meglovagolj egy dildót.Helyezd a szexeszközt  az ágyra vagy egy székre - érdemes előtte síkosítóval átkenni, akárcsak intim tájad környékét -, majd felülről indulva óvatosan csúsztasd rá a vaginádat. Ha már kellemesen feszíti belülről a hüvelyed falát, kezdd el meglovagolni úgy, mintha a partnereddel lennél és közben add át magad az élvezeteknek. Ez akkor is jól jöhet, ha idegenkedsz hasonló pózoktól.

5. Tükröm-tükröm

Ragadj meg egy nagyobb adag síkosítót és meztelenül ülj le egy nagy tükörrel szemben, amelyben jól láthatod magad. Kenegesd be magad vele , ahol jól esik, a melleidet masszírozhatod hosszasan is, nagyon finom érzés, majd folytasd a hasadon és egészen lent a combköznél,  és végül fokozatosan közelítsd meg a vaginádat. Bátran tárd szét és nézegesd a tükörben, milyen is amikor tényleg be van gerjedve. Legyél magadtól lenyűgözve, hogy mennyire szexi is vagy. Ha ez a dolog nagyon távol áll tőled, vagy furán érzed magad ettől, hidd el, akkor van a legnagyobb szükséged az ilyesfajta kényeztetésre!

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?