ÉLETMÓDI

Íme, a legjobb szexajándékok és garantáltan boldog lesz az ünnep

Szeretnéd az intim együttlétet még élvezetesebbé tenni az ünnepeken? Megmutatjuk a legújabb toplistás szexkellékeket, amikkel igazán beizzíthatod a szenvedélyt! Készülj maratoni szexre!

A következő termékek méltán szerepelhetnek a karácsonyi ajándéklista élén, főleg akkor, ha igazán szenvedélyes éjszakákra vágysz a téli estéken, és arra, hogy maradéktalanul kiélvezzétek az ünnepek adta intim hangulatot. Ezek a segédeszközök elképesztő gyorsasággal indítják be a szexuális izgalmakat, a gyönyört pedig új szintekre emelik.

1. Intim masszírozó

A varázspálca néven futó intim masszírozó úgy ingerli a női szemérem legizgalmasabb pontjait, hogy a szexuális beteljesülés gyakorlatilag elkerülhetetlen. Rezeg, pulzál és vibrál egyszerre, elmondhatatlan kéjt okozva a nőnek.

2. Orál szájfény

Az intenzívebb orális gyönyörök kelléke, mely az intim területek érzékenységét fokozza. A szájfény forrósító-hűsítő hatású, így a hőérzet-váltakozás külön gyönyörként ingerli mind a női, mind a férfi intim tájékot.  Mi több az orál-szájfény megtapad az intim felületen, és az aktus teljes hosszában fenntartja stimuláló hatását. Különleges, érzéki és vad gyönyör lesz mindkettőtök ajándéka!

3. A vibrátorok királya

Ezzel az ajándékkal tuti nem fogsz mellélőni, a legújabb újítás szinte mindenre képes, amire az igazi: nemcsak vibrál, hanem lökéseket is produkál, ha bekapcsolod, csaknem kiugrik a kezedből. Az alábbi videó részletesen megmutatja, hogyan is működik a legprofibb vibrátor, mely a vagina minden pontját eszelősen izgatja:

 

4. Libidófokozó kapszula

Ne bízd a véletlenre azt, hogy a csajod akar-e szexelni vagy sem! Ez a kapszula extrém libidót eredményez, méghozzá igen rövid időn belül. Ha a párod kicsit túlhajszolta magát, akkor ezt a szexuális vágyat generáló kapszulát neki találták ki a hangulatba kerüléshez. Persze az előjátékra hagyjál időt itt is, próbáljátok ki a fenti segédeszközöket, és páratlan szexuális élményben lesz részetek!

 

 

 

 

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszkocka, ami nem száraz hatású
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?