Létrehozva: 2021.09.15.

Nagy őszi szexhoroszkóp: Most kiderül, melyik csillagjeggyel a legfergetegesebb az erotika

Előfordul, hogy akár első alkalommal minden stimmel valakivel az ágyban, és eszméletlen jó a légyott. Ez sokszor nem a véletlen műve: egyszerűen vannak csillagjegyek, akik tökéletesen passzolnak egymással a szexhez...

Sokan csak legyintenek a gondolatra, hogy némelyik csillagjeggyel a legjobb a szex; még azok is kételkednek ebben, akik egyébként rendszeresen nyomon követik, mit jósol számukra az asztrológia. Párkeresésnél sokaknak fontos szempont a leendő partner horoszkópja, hiszen bizonyos csillagjegyek jobban passzolnak egymással, mint másokkal; de ez nincs másképpen az erotikában sem. Bár hiba lenne horoszkóp szerint párt választani, de, ha képben vagy, kivel passzolsz az ágyban, az megmagyarázhatja, miért van meg a kémia egyes emberekkel, és másokkal miért nincs meg. Mutatjuk, melyik csillagjeggyel a legjobb a szex a horoszkópod szerint!

Fotó: pixabay.com

Kos

Fotó: pixabay.com

E jegy szülöttei jobban szeretnek vadászni, mint várni arra, hogy valaki felszedje őket. Ki nem állhatják a játszmázást, a szerelemben és az erotikában is nyíltak és egyenesek. Legjobban az Oroszlán, a Mérleg, a Szűz és a Skorpió passzol hozzájuk az ágyban.

Bika

Fotó: pixabay.com

Szeretik megadni a módját a romantikának, és a légyottoknak is: számukra nagyon fontos a megfelelő hangulat, egy kis romantikus gyertyafény, kellemes illatok, egy jó vacsora. A Skorpió, a Rák, a Szűz és a Bak illik a legjobban hozzájuk.

Ikrek

Fotó: pixabay.com

Nem szégyellősek az erotikában, simán megmondják, mire vágynak, és meg is valósítják a vágyaikat. Imádnak flörtölni, a szexualitás számukra játék, amit szívesen játszanak. Ám mégis a legjobb erotikus élményt a Kos, az Ikrek, a Nyilas és a Vízöntő tudja megadni számukra.

Rák

Fotó: pixabay.com

Érzékeny emberek, ezért számukra az erotika lassan bontakozik ki, hosszú ismeretség és bizalom kell, mire beengednek valakit az ágyukba. Mindig ráéreznek, hogy mit szeretne a partnerük, és meg is adják neki; de cserébe ők is megkövetelik a figyelmet, odaadást. Ezt pedig leginkább a Bika, az Oroszlán, a Bak és a Halak tudja megadni nekik.

Oroszlán

Fotó: pixabay.com

Általában hatalmas az étvágyuk, szeretik a szexet, és azonnal megérzik, ha valaki vonzódik hozzájuk. Szenvedélyes szeretők, de fontos számukra a folyamatos visszacsatolás, hogy jók az ágyban. Legjobb szexélményüket a Skorpió, a Kos, a Nyilas és az Oroszlán adja meg nekik.

Szűz

Fotó: pixabay.com

A csillagjegy elnevezésével szemben egyáltalán nem szendék és visszafogottak, ha az erotikáról van szó, sőt: rendkívül érzékenyek, és imádják a pajkos játékokat. A hosszú előjáték, érzéki masszázs és a megfelelő hangulat nagyon fontos, hogy el tudjanak lazulni. Ebben leginkább a Bika, a Mérleg, a Halak és a Bak tud a partnerük lenni.

Mérleg

Fotó: pixabay.com

Remek ízlésük van a szexben is, és megadják a módját a kényeztetésnek. Náluk soha nem maradhat el az előjáték, és mindig figyelnek a partnerükre. Legjobban a Kossal, az Ikrekkel, az Oroszlánnal és a Nyilassal érzik magukat az ágyban.

Skorpió

Fotó: pixabay.com

Rendkívül szenvedélyes szeretők, akik szeretik az izgalmakat az életükben, így az ágyban is. Rendkívül fontos számukra a szex, de a jó légyotthoz erős érzelmeket kell tápláljanak a partnerük iránt. Leginkább a Bika, az Oroszlán, a Skorpió és a Halak mellett tudnak feloldódni.

Nyilas

Fotó: pixabay.com

Akárcsak az élet más területein, a szexben is kalandvágyóak, és szeretnek kísérletezni. Minden újdonság érdekli őket, sőt, hamar el is unják, ha nem változatos a házasélet. Ezért a hasonlóképpen bevállalós Oroszlán, a Kos, az Ikrek és a Vízöntő a legjobb partner számukra az ágyban.

Bak

Fotó: pixabay.com

Meglehetősen erős a libidójuk, de akárkinek nem nyílnak meg; szükségük van az érzelmi kapocsra és a kémiára, hogy el tudjanak lazulni az ágyban. A Rák, a Bika, a Bak és a Szűz a legjobb partner számukra.

Vízöntő

Fotó: pixabay.com

Imádják, ha elcsábítják őket, de teljesen nem adják át az irányítást a partnerüknek. Nem nyílnak meg akárkinek; számukra az erotikához fontos, hogy lelkileg is a társuknak érezzék a partnerüket. Legnagyobb biztonságban az Ikrek, a Vízöntő, a Nyilas és a Szűz mellett érzik magukat az ágyban.

Halak

Fotó: pixabay.com

Mindenkivel jól kijönnek, és képesek agresszió nélkül, határozottan nemet mondani. Az ágyban azonban romantikusak, és sokkal inkább érdekli őket a partnerük igényei, mint a maguké. Ezért olyan csillagjeggyel a legjobb a szex számukra, aki jobban odafigyel rájuk. Ez pedig a Skorpió, a Rák, a Szűz és a Mérleg.

Ez is érdekelhet

origo.hu

"Eredeti cicije van?" – kikérdezte barátja a Házasság első látásra szereplőjét

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

mandiner.hu

Bejelentette az ukrán miniszterelnök: Lengyelországgal közös fegyvergyárak létesítését tervezik

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

lakaskultura.hu

Új élet a városon kívül, egy kortárs stílusú otthonban

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„48 órával azután váltam el a férjemtől, hogy hozzámentem – megalázó volt, amit tett”

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!

SZEX & MÁS

Mi köze a narancshéjnak a párkapcsolatodhoz: Íme, a TikTok kőkemény válasza