Létrehozva: 2021.05.29.

Marilyn Monroe bugyija kavart óriási vihart: mit látni alulról

Ez a huncut fehérnemű nem először kavarja fel az állóvizet. Hihetetlennek tűnik, hogy a mai napig botrányt tud kavarni ez az ikonikus darab; pedig így van, szinte lincshangulatot váltott ki...

Marilyn Monroe a világtörténelem legnagyobb szexszimbóluma, a mai napig ő az egyik legnagyobb ikon. Nem csoda, hogy az USÁ-ban gigantikus szobrot állítottak neki.

A Forever Marilyn nevű szobor 2012-ben készült, és azóta igencsak kalandos utat járt be. Először a Kaliforniai Palm Springs-ben állították ki a 8 méter magas alkotást, majd onnan elszállították Chicagóba, New Jersey-be, sőt, még Ausztráliát is megjárta. Az utóbbi években azonban szétszerelve hevert egy New Jersey-i raktár mélyén; míg Palm Springs városvezetése úgy nem döntött, hazaviszik a szobrot, és a művészeti múzeum előtt felállítják. Ám amikor bejelentették a jó hírt, a nagyközönség azt nem örömmel, hanem erősen felháborodva fogadta. Mondván, hogy a szobor túl pikáns egy olyan térre, ahol napi rendszerességgel megfordul több száz gyerek.

Fotó: Getty Images

A Marilyn Monroe szobor ugyanis abban a jelenetben örökítette meg a színésznőt, amikor a Hétévi vágyakozás című filmben a szexikon lenge, hófehér szoknyáját a metrószellőző felkapja.

Fotó: Getty Images

A szobor ellen tiltakozók azt mondják, hogy alulról könnyen belátni Marilyn szoknyája alá, így a gyerekek direktben megnézhetik a bugyiját. Az ügyben a Palm Springs-i Művészeti Múzeum igazgatója is megszólalt; és azt mondta, egyáltalán nem tartja jó ötletnek, hogy a hatalmas szobor pont a múzeumépület előtt, ráadásul a bejáratnak háttal legyen.

Fotó: Getty Images

Ugyanis így amint a gyerekek kijönnek az ajtón, azonnal Marilyn bugyiját fogják látni, ami elfogadhatatlan; főleg, hogy több száz gyerek megfordul a múzeumban. Amikor a városi tanács döntött a szobor helyéről, Louis Grachos igazgató azonnal közölte velük az aggályait; ám úgy néz ki, azok süket fülekre találtak. A szobor ugyanis a múzeum előtt lesz felállítva a jelenlegi tervek szerint.

Fotó: Getty Images

Nem csak a múzeumigazgató akadt ki a szobor elhelyezésén: petíció is indult a „Forever Marilyn” ellen, amit több, mint 40 ezren írtak alá. A petíció elindítója, Elizabeth Armstrong úgy nyilatkozott, hogy a szobor kirívóan szexista, hiszen arra buzdítja az embereket, hogy fotózzanak be nők szoknyája alá.

Fotó: Getty Images

A szobor hazaszállíttatásán dolgozó szervezet elnöke, Aftab Dada azonban úgy nyilatkozott, hogy az emberek többségét igenis boldoggá fogja tenni a szobor; hiszen amikor 2012-2014 között a városban állt, mindenki imádta. Sőt, mágnesként vonzotta a turistákat; ami valószínűleg most se lesz másképpen. Aftab Dada megdöbbent, amikor kitört a botrány; de úgy véli, pár hónap múlva számokkal tudja majd bizonyítani, hogy a szoborhoz látogató turisták miatt megnő a város bevétele, ami mindenkinek jó.

Forrás: TMZ

Ez is érdekelhet

origo.hu

Összeomlott a Házasság első látásra egyik botrányos szereplője

origo.hu

Háborús üzenetet küldött Oroszország Amerikának

borsonline.hu

Probléma Tilla hazautaztatásával - előállították a repülőtéren

mandiner.hu

Egyre több a kérdőjel Liverpoolban a megtaposott Szoboszlai körül

ripost.hu

Hoppá! Összejött a Kőgazdag Fiatalok két botrányhős sztárja? Dubajban romantikáznak

hirtv.hu

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

origo.hu

G.w.M hatalmas titkot árult el születendő kisfiáról

astronet.hu

Az Isteni Áldás angyala védelmez minket április 26. és 30. között

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól