FÜLES

Ezt se tudtuk eddig: Marilyn Monroe a lábaközét is szőkíttette

Egykori fodrásza feljegyzéseiből kiderült, hogy a világ leghíresebb nője nemcsak a feje tetején volt platinaszőke.
  • Szerző: The_M

Amikor 86 éves korában, 2013-ban elhunyt Kenneth Battelle, éppen az önéletrajzi könyvén dolgozott, de már nem tudta befejezni a művét. Néhány hónapja azonban a feljegyzései egy íróhoz kerültek, aki egy rendkívül érdekes memoárt alkotott a megboldogult sztárfodrász történeteiből.

Battelle karrierje során hosszú éveken át dolgozott együtt Jackie Kennedyvel, azelőtt is ő csinálta meg a frizuráját, mielőtt John F. Kennedyt agyonlőtték mellette a kocsiban. De az egykori amerikai elnök szívének másik hölgyét, Marilyn Monroe-t is a kuncsaftjai között tudhatta a hajszobrász.

Fotó: Northfoto

Monroe a Van, aki forrón szereti forgatása közben vette fel a kapcsolatot Kenneth-tel, mert a rengeteg szőkítéstől megállíthatatlanul hullott a haja. A fodrásznak sikerült helyrehoznia a helyzetet, ezért Marilyn egyik legfőbb embere és bizalmasa lett. Így történt, hogy amikor egy premierre a színésznő nem volt hajlandó bugyit húzni a selyemruhája alá, Battelle tanácsára gyorsan kiszőkítette a fanszőrét. Sőt maga a fodrász kente fel a szőkítőpasztát neki.

Minderre egyébként azért volt szükség, mert a fotósok erős vakuja akkoriban áttetszővé varázsolta a vékony ruhákat, és így a képeken látható lett volna, hogy milyen fazont hord Marilyn a legintimebb táján. Viszont kiszőkítve nem volt, ami átüssön a ruha színén.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?