Kínos beszámolók: van, amikor egyszerűen abba kell hagyni a szeretkezést

Van, amikor egyszerűen nincs tovább: le kell állni a legforróbb ágyjelenet közben. Mert például besétál egy macska, vagy valaki megharap olyasmit, amit nem kellene. Egy internetes fórumon döbbenetes élménybeszámolók jelentek meg...

Vannak helyzetek, amikor hiába közeledik a gyönyörök csúcsa, egyszerűen abba kell hagyni az aktust, és szemlesütve felöltözni. Ugyanis néha olyan kínos és banális dolgok jönnek közbe a szeretkezés kellős közepén, amikre az ember álmában sem gondolt volna. Meghökkentő beszámolók következnek!

Fotó: Profimedia

„Életem első szeretkezése volt, a pasim is nagyon izgult. Már pont kezdtünk belemelegedni a dolgokba, amikor apám hívott, hogy mindjárt hazaérnek anyámmal, szedelőzködjek, megyünk bevásárolni. Öt perc múlva otthon voltak, mi felöltözve vártuk őket, de eléggé gyanakodva nézték a kipirult arcunkat.”

„Kutyapózban csináltuk a kanapén a pasimmal, amikor bejött a macskám, felugrott mellénk, és elkezdett nekidörgölőzni a műszőrmének. Mivel teljes sötétségben voltunk, látszott, hogy a macska szőre feltöltődött statikusan, és apró szikrákat szórt. Ez nekem annyira megtetszett, hogy kinyújtottam a kezem, és én magam dörgöltem a macskát a szőrméhez, teljesen megfeledkezve arról, hogy amúgy a pasim meg bennem van. Aztán mindketten röhögésben törtünk ki, és szexről szó sem lehetett tovább.”

„A barátnőm egyszer csak elkezdett kegyetlenül röhögni szex közben, még a könnye is kicsordult. Kiderült, hogy a világító csillagok közül, amiket a plafonra tett, egy leesett, és a fenekemre tapadt.”

„Éppen kezdtünk a csúcsra jutni, amikor az expasija nevén szólított engem. Ott vége volt mindennek.”

„Lovagló pózban ült rajtam a barátnőm, és a fenekére akartam csapni. Csakhogy elvétettem, és a golyóimat ütöttem meg.”

„Pár randi után lefeküdtem az új pasimmal, és amikor levetkőzött, rájöttem, hogy annyira kicsi a pénisze, hogy elképzelhetetlen, hogy bármit is kezdeni tudjunk egymással…”

„Orált akart adni nekem a barátnőm, de valami balul sült el, és a merev péniszemmel majdnem kiverte a szemét. Jajgatott, én meg megállíthatatlanul röhögni kezdtem – a hangulatnak pedig lőttek.”

„A barátnőm volt alul, és hosszú napja volt, szóval egyszerűen az aktus közben elaludt. Betakargattam, és elmentem aludni én is.”

„Besétált a csajom anyja a szobába, csak úgy. Mi meg meztelen voltunk a takaró alatt. Nyakig felhúztuk, úgy tettünk, mintha csak ölelkeznénk. Azt hittem, kapcsol, és kimegy, de nem: elkezdte megbeszélni a csajommal, hogy mit főzzenek másnap. Hát nagyon kínos volt.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!