ÉLETMÓDI

Szuperkínos szexbakik - veled is megtörténhet?

Mindenkivel fordulnak elő kellemetlen esetek. De amiket hallottunk, az tényleg nem átlagos...
címkék:
  • Szerző: Ripost

Férfiakat és nőket kérdeztünk meg arról, hogy mi volt életükben a legkellemetlenebb, vagy éppen legviccesebb szexélmény. Elképesztő történeteket hallottunk...

1. Csuklás a végtelenbe

"Éppen hátulról tettem magamévá a lányt, amikor a semmiből rámtört a csuklás. Előtte minden szuperül alakult. Rá voltunk egymásra kattanva, klassz volt az este, izgalmas előjáték, erre a legszenvedélyesebb pillanatban csuklottam kettőt. Aztán hármat. Aztán még többet, és rájöttem, hogy ennek bizony nem lesz vége. Jót nevettünk mindketten, és utána együtt is jártunk egy darabig, de azért néhány percig azt hittem, megnyílik alattam a föld. Kicsit sem férfias az első szex során csuklásrohamot kapni..." - meséli a 32 éves Dávid.

2. Az apját hívta fel inkább

"Minden egészen jól alakult. Második randi, nála kötöttünk ki, és megmondta előre, hogy aznap egy fontos meccs lesz, de gondoltam, hogy oké, elég jó fej vagyok, megnézzük együtt, és utána irány az ágy. Arra nem számítottam, hogy a pasi minden fontos meccs után az apjával kezd értekezni telefonon, méghozzá félórán át. Ott feküdtem a kanapén, szuperszexi cuccban, simogattam a combját, csókolóztunk, amikor csörgött a telefon, ő felvette, és félórán át hallgattam, hogy ki milyen góllehetőséget szalasztott el. Utána hívtam egy taxit és eljöttem inkább haza. És kerestem valakit, aki képes egy női testre is figyelni az apja helyett" - emlékezett vissza a 27 éves Kitty.

3. Kilőtt a gumi

"Hiába múltam el 30 éves, még életemben egyszer sem volt szükség rá, hogy én húzzak fel egy férfira óvszert. Valahogy mindig megoldották ezt maguk. Az aktuális randipartnerem viszont a kezembe nyomta a tasakot, úgyhogy muszáj volt valamit rögtönöznöm. Próbáltam finoman, de úgy nem sikerült. Aztán kicsit szétfeszítettem az anyagot, hátha könnyebb lesz a dolog, de erre fogta magát a gumi, és kilőtt a kezemből, konkrétan a plafonra, ahonnan visszapattant. Aznap este már lőttek a hangulatnak. De cserébe jót boroztunk" - avatott be minket a 34 éves Nóra.

Ne hidd, hogy vége! LAPOZZ!


4. Kiverte a cirkuszt a haja miatt

"Tudtam, hogy nem egy észlénnyel van dolgom, amikor randira hívtam a lányt, de mentségemre szóljon, hogy tényleg nagyon jól nézett ki, én pedig pasiból vagyok. Megérkezett a romkocsmába, miniszoknya, combcsizma, tuti haj, minden nagyon egyben volt rajta. Nem is vacakoltunk sokáig, néhány pohár után felmentünk hozzám. Nem vagyok egy állat, de szeretem, ha elengedjük magunkat szex közben. Csakhogy amikor bele akartam túrni a hajába, szó szerint elkezdett hisztizni. Felült az ágyban és azon őrjöngött, hogy ezt hogyan képzelem, amikor neki ez egy vagyonba kerül, és a póthajak is csilliárdot érnek, és figyeljek már a másik értékeire satöbbisatöbbi. Ezen a ponton inkább rágyújtottam egy cigire, és udvariasan társalogtam, amíg összeszedte a cuccait" - sztorizott nekünk a 37 éves Dávid.

5. A kutyája is be akart szállni

"Sokadik randink volt a fickóval. Már volt köztünk szex is, első két alkalommal nálam, aztán harmadszor pedig nála. Legalábbis úgy terveztük. Csakhogy a legütősebb pillanatokban megjelent az ágyban az amúgy nagyon cuki keverék kutyája. Először ugrálni kezdett körülöttünk, akkor lezavartuk és folytattuk. De nem tágított. Utána visszajött az ágyba, és nyalogatni kezdte a hátam. Na itt már kicsit kiakadtam. Megint lekergettük. A vége az lett, hogy valószínűleg érezte a furcsa energiákat, mert rámászott a hátamra, mikor én voltam felül. Itt döntöttem úgy, hogy vagy kizárjuk a szobából a kutyust, vagy inkább nézzünk meg valami filmet. Kizártuk. És be is fejeztük később, amit félbehagytunk. De kellett egy órányi idő, mire újra rá tudtunk hangolódni" - mesélte a 24 éves Ivett.

címkék:
És ezeket olvastad már?