Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2019.10.04.

7 elképesztő vallomás, ezek a legszörnyűbb női orálkatasztrófák

Minden hölgy imádja ha orálisan elégítik ki, azonban a kényeztető nyelvjáték könnyen katasztrofális lehet, ha nem figyel oda a részletekre a férfi.

Szerző Gaál József

Sok férfi tévesen azt gondolja, hogy orálisan kielégíteni egy hölgyet nem valami nagy tudomány. A valóság ezzel szemben az, hogy orális kényeztetésnek megvan a maga fortélya, és hihetetlenül apró részleteken múlik, hogy a pajkos csókokból valóban örömszerszerzés lesz-e – arról nem is beszélve, hogy mindenki másként szereti ezt a fajta gyönyört.

A férfiak gyakran felkészületlenül és gondolkodás nélkül esnek neki a szent kehelynek, ami bizony kellemetlen perceket eredményezhet. A Metro brit bulvárlap össze is gyűjtött egy csokorra való kínos történetet, amit mohó, vagy épp lezser férfiak idéztek elő, amikor arcukat odadugták partnerük vénuszdombjához.

„Az egyik exem egyszer annyira berúgott, hogy elaludt a lábaim között orálozás közben. Először csak azt hittem, hogy érzékibbé szeretné tenni a nyelvjátékot, de hamar rájöttem, hogy szó sincs ilyesmiről, nemes egyszerűséggel elszundított.”

„Az egyik gimis pasim attól izgult fel, hogy teleköpködte a puncimat orálozás közben. Szó szerint mindenhol nyálas voltam egy rövid nyelvjáték után. Ez a kapcsolatom nem is tartott sokáig, nagyon bizarr volt ez a szokása.”

”Egyszer az egyik pasim orálisan elégített ki és bedugta a nyelvét a vaginámba. Azt hitte élvezem a dolgot, de valójában nem éreztem semmit. Úgy tettem, mintha tetszene a furcsa mutatvány, még orgazmust is színleltem, mert nem akartam megbántani. Mai napig nem tudom honnan szedte, hogy ez jó lehet nekem...„

”Egyszer annyira berúgtam egy sráccal, hogy hagytam, hogy szájjal kényeztessen – annak ellenére, hogy épp megvolt a havi ciklusom. Annyira be volt csípve, hogy észre se vette, hogy mi történik odalent. Amikor befejezte a kényeztetést az egész arca csupa vér volt. Annyira kiábrándított a látvány, hogy elmenekültem és soha többet nem találkoztam vele.„

”Egyszer az egyik pasim elkezdte az ABC betűit suttogni, miközben épp orálisan elégített ki. Azt hittem gyakorló elmebeteg a párom, de később kiderült, hogy csak a barátai ajánlották a furcsa technikát. Persze ők úgy értették, hogy orálozás közben pont annyira kell pörögnie a nyelvének, mintha az ABC-t sorolná.”

„A legrosszabb orális kényeztetést egy régi exemnek sikerült abszolválnia, amikor a nyelvével a húgycsövem végét nyalogatta. Még most se hiszem el, hogy ennyire anatómiai analfabéta volt. Úgy kellett rászólnom, hogy az nagyon nem a csiklóm, nagyokos!”

„Jalepeno paprikával főzött egy romantikus vacsorát nemrég a partnerem. A főétel után szinte azonnal egymásnak estünk és nyelvével akart kényeztetni, csakhogy a csípős paprika a szájából a puncimra került. Órákig égetett odalent...”

Szerző Gaál József

Ez is érdekelhet

origo.hu

Veszélybe került Marics Peti karrierje

origo.hu

Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

mandiner.hu

Nyugaton végre megfejtették, miért menekülnek a németek Magyarországra

ripost.hu

50 hullócsillag ragyog az égen - erre a három csillagjegyre köszönt rá a szerelem

vg.hu

Korszakváltás a magyar légvédelemben – Jön a NASAMS, megy a KUB

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!